Звезда против Златибора у Железнику за наставак тријумфалног низа

Кошаркаши Црвене звезде у суботу играју меч 7. кола групе „А“ Суперлиге, а наредни противник црвено-белих је Златибор. Звезда ће угостити тим из Чајетине у „ФМП Арени“ због заузетости хале „Александар Николић“, а клуб је одлучио да улаз за ову утакмицу буде слободан. 

Утакмица између Црвене звезде и Златибора заказана је за суботу са почетком од 17 часова. Улаз у „ФМП Арену“ у Железнику ће бити слободан, али је сваки појединац у обавези да подигне бесплатну улазницу. Карте ће се делити од 15 часова на благајни дворане у Железнику.

У првој утакмици између два тима одиграној у Чајетини, Звезда је славила резултатом 82:68.

Пред овај меч тренер Милан Томић нема проблема са повређеним играчима. Били Берон се вратио у тим у утакмици са Дунавом, док је Душан Ристић и поред повреде чела и аркаде, коју је зарадио на тренингу у понедељак, такође играо на претходној утакмици:

„Очекујем још један добар меч нашег тима. Играмо на терену у Железнику због заузетости хале „Александар Николић“, али очекујем добру подршку са трибина, као и добру игру на терену. Понављам се, али је пред сваки меч захтев у свлачионици исти – максимална мотивисаност, придржавање договора које направимо у припреми утакмице, и наравно на првом месту чврста одбрана из које стижу лакши поени. Комплетирамо се, сви играчи су у тренингу и полако хватамо ритам за оно што следи, а то је завршница националног првенства“, рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: „Пред нама је утакмица са Златибором, екипом која има пуно искусних играча, неки од њих су ту већ неко време, играли су Суперлигу и прошле сезоне. Из одбране све почиње, и само уз чврсту игру у одбрани, максимално залагање, пут ка победи на коју свакако рачунамо и због пласмана на табели, ће нам бити знатно олакшан“.