Звезда размонтирала Галатасарај!

Кошаркаши Црвене звезде су пред препуном Халом Александар Николић, снажном и надахнутом игром свих 40 минута победили турски  Галатасарај резултатом 87:57. До убедљиве победе Звезду су предводили Џо Регланд и Били Берон, али су и сви остали дaли велики допринос,  нарочито капитен Бранко Лазић који је одиграо вансеријску одбрану.

Kошаркаши Црвене звезде одиграли су вероватно најбољу утакмицу у оквиру овогодишњег Еврокупа. Након губитка бодова од Бреше, савети Милана Томића уродили су плодом и Звезда је констатном игром током свих 40 минута потпуно надиграла противнички тим. Многобројна публика, укључујући и оне најватреније, имала је прилику да ужива и да песмом бодри надахнуту игру домаћина.

У првој четвртини, разиграли су се Били Барон и Џо Регланд, и Звезда је већ тада дошла до двоцифрене предности. У другој четвртини им се прикључио и Цирбес, па је Звезда на полувремену имала великих 44:26.

У наставку су црвено-бели одржавали и увећавали предност, а и остали играчи су имали прилику да докажу пред многобројном публиком. Налете гостујућих играча спречавали су фантастичном одбраном пре свега Бранко Лазић који је скоро у потпуности зауставио Најгела Хајса, али и Мо Фаје који се на пар банана затворио све прилазе кошу. При крају утакмице тренер Томић је да прилику свим играчима да упишу минуте, а на крају убедљиво славили са 30 поена разлике.

Препун Хала Александра Николића имала прилику да поздрави домаће кошаркаше а  наставку имате прилику да видите делић атмосфере уочи утакмице