Звезда свечаним коктелом најавила нову 2018. годину

У свечаној атмосфери хотела „Краун Плаза“ КК Црвена звезда је пригодним коктелом направио осврт на стару и најавио нову календарску годину. Том приликом је представљен и нови календар.

(фото:kkcrvenazvezda.rs)

Капитен Црвене звезде Бранко Лазић изнео је своје импресије:

-Драго ми је што видим Звездаше у оволиком броју. Година иза нас је била напорна, али што је најбитније било је доста трофеја. Знамо своје циљеве у наредној години и могу да вам у своје лично и у име екипе обећам да ћемо се борити да те циљеве и остваримо. Желим вам добро здравље, пуно среће и успеха у наредној години.

Тренер екипе Душан Алимпијевић захвалио се присутнима и поделио своја очекивања за наредну годину:

-Дивно је видети да се оволики број људи окупио око једне исте идеје, а то је љубав према Црвеној звезди. Хвала вам на томе. Заиста је импозантно шта је све Звезда урадила у 2017. години. Испред новог тима и стручног штаба је велики изазов, и зато бих волео да следећа година буде исто тако успешна, а ми ћемо се максимално трудити да остваримо зацртане циљеве. Свим навијачима, људима у клубу и овде присутнима желим само и пре свега здравља, а затим и оно што је Звездина обавеза, а то су трофеји.

Спортски директор Давор Ристовић је у одсуству председника Небојше Човића због здравствених проблема подсетио на успехе свих категорија Црвене звезде у години за нама, док је директор маркетинга Филип Сунтурлић уручио награду за Звездаша године навијачима који су покренули акцију „Донирај и доминирај“.