Звезда тренирала на „Емиратима“

Фудбалери Црвене звезде данас од 19 часова по локалном времену одрадили су тренинг на стадиону Арсенала, где их сутра од 20 часова очекује сусрет са лондонском екипом у оквиру групе „Х“ Лиге Европе.

фото: фкцз
Изабранике Владана Милојевића није дочекала чувена лондонска киша па су наши момци тренирали у одличним условима на пријатних 13 степени. Након трчања и уводних вежби загревања, фудбалери Црвене звезде прешли су на игру са лоптом у кругу. Зна се да концентрација наших играча никада није спорна, међутим шеф стручног штаба Владан Милојевић је неколико пута током тренинга подсећао своје играче да остану максимално фокусирани и да наставе са озбиљним приступом.
Трећи највећи стадион у Енглеској вечерас је и празан одавао утисак прелепе фудбалске позорнице. Иако је гостујући терен у питању, с обзиром на црвене столице које преовладавају на стадиону „Емирата“, сигурно су се наши првотимци осећали пријатно. Црвена звезда ће на сутрашњој утакмици, као и увек, имати подршку својих навијача и тек тада ће у потпуности уживати у правом фудбалском амбијенту.