Звезда у финалу Купа Србије

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у финале Купа заказано за 23. мај. Црвено бели су одиграли  0:0 у реваншу полуфинала у Лучанима и савладали су Младост укупним резултатом 4:1, колико су тријумфовали у првом мечу у Београду.

Још корак дели Црвену звезду од дупле круне! Титула је освојена и прослава ће бити 19. маја против Напретка на Маракани за крај Суперлиге, а шампион Србије прилику да подигне и пехар Купа имаће 23. маја у Нишу.

Пети овосезонски сусрет Звезде и Младости завршен је без погодака, док су преостала четири припала црвено-белима. Испоставило се да је убедљива победа са Маракане остварена 17. априла била довољна за финале.

Шеф Владан Милојевић одлучио је да стартну поставу чине Борјан, Стојковић, Милуновић, Бабић, Родић, Јовичић, Јованчић, Бен, Марин, Иванић и Павков. Много тога вртело се у нашој игри око Марина који се трудио да диктира ритам и пронађе рупу у одбрани одлично организоване домаће екипе. На крају меча, мреже су мировале па је Звезда  дошла на победу од дупле круне!