Звезда води навијаче на турнеју по Шпанији

Кошаркаши Црвене звезде ову годину су завршили тријумфално, а тек их у 2019. очекују највећи изазови и битке за трофеје у АБА лиги, домаћем кошаркашком првенству, Купу Радивоја Кораћа, али и Еврокупу. Прва фаза Еврокупа је завршена, а нова Звезди доноси окршаје са Лиможом, али и два представника из Шпаније – екипама Уникахе и Валенсије.

Фото: ККЦЗ

У кратком временском раздобљу, црвено-бели ће одиграти 6 утакмица ТОП 16 фазе Еврокупа. Звезда ће ову рунду такмичења Еврокупа отворити против Лиможа у Београду, а онда црвено-беле у размаку од само 7 дана очекује турнеја по Шпанији. Црвена звезда ће на Пиринејима прво играти против Уникахе у Малаги, а затим и против Валенсије. Биће то дуели тимова који су претенденти на трофеј у Еврокупу.

КК Црвена звезда организује чартер лет за гостовања у Еврокупу. По угледу на пут у Андору, осмишљен је аранжман за путовања у Валенсију и Малагу. Полазак за Малагу и Валенсију је 7. односно 15. јануара у 14 часова.

Кошаркаши Црвене звезде меч 2. кола ТОП 16 фазе против Уникахе играју 8. јануара од 20 часова и 45 минута у дворани „PALACIO DE DEPORTES JOSE MARIA MARTIN CARPENA“, добро познатој звездашима из претходних сезона, док је меч Валенсија – Црвена звезда на програму 16. јануара у дворани „PABELLON FUENTE DE SAN LUIS“, коју су црвено-бели такође редовно посећивали претходних сезона.

Будите део Звездине јануарске мини турнеје по Шпанији. У аранжман је укључен авионски превоз, ноћење са доручком у двокреветној соби, аутобуски трансфери и путне таксе. Појединачна цена аранжмана је 299 евра.

Контакт телефон за све информације је: +381 63 306 356 и www.championstravel.rs

Детаљније информације  се могу очекивати након празника у наредним данима, а КК Црвена звезда и „Championstravel“ ће благовремено обавестити све заинтересоване о плану путовања.