Звездина деца испратила црвено-беле у Словачку (ФОТО)

Упркос чињеници да Црвена звезда за само 2 дана игра једну од најважнијих утакмица ове сезоне, број навијача који је дошао да испрати најтрофејнији српски клуб, на утакмици против Спартака из Суботице, није био задовољавајућ. Тек пар хиљада верних Звездаша је пристигло на стадион „Рајко Митић“ како би пружили подршку у дербију кола Суперлиге.

Међутим, било је и доста лепих ствари које су се могле видети на нашем стадиону ове вечери и то су пре свега мали Звездаши који полако, али сигурно, стварају љубав између њих и ње, која је нас обузела и пре њихових рођења.

Без обзира на противника, време, стартних 11 и даљину од стадиона, родитељима није било тешко да доведу своју децу свих узраста на стадион и тако улепшају вече свима којима срце куца за црвено-беле. Малишани су својом подршком допринели у убедљивој победи Црвене звезде против екипе из Суботице резултатом 3:0.

Чини се да Црвена звезда не мора да брине о будућности, када је у питању подршка, а надамо се да ће што више родитеља добити инспирацију да од малих ногу своју децу упознају са феноменом који представља Црвена звезда.

„Један клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи“

                                                                                                              Љуба Тадић