Звездини хокејаши прваци Србије

Хокејаши Црвене звезде су победом над Војводином резултатом 7:1 дошла до титуле Шампиона Србије. Ово је прва титула од 2005. године и шеста у власништву СКХЛ Црвена звезда.

Након победе од 6:2 у првој утакмици финалне серије са пуно оптимизма Црвена звезда је очекивала други дуел. Од самог старта Звездини хокејаши су кренули силовито и већ на крају прве трећине имали предност од 2:1. У другој четвртини предност је порасла на 4:1 и већ је тада била извесна победа. У трећој четвртини Црвена звезда је рутинском игром привелa утакмицу крају и победила резултатом 7:1.

Два гола за Црвену зевзду постигли су Давид Севич и Михал Кука док су по један гол постигли Роберт Сабадош, Михал Данијел и Марко Бркушанин. Комплетан састав који је дошао до овог успеха је: Ранковић, Митић, Подунавац, Новаковић, Ђумић, Шефић, Клука, Сабадош, Костев, Бркушанин, Бјелогрлић, Керезовић, Анић, Пајевић, Бучкин, Даниел, Вучуревић, Марковић, Звицк, Вукићевић, Новаковић, Гачић. Више о свему на нашем форуму.

Ово је шеста национална титула Црвене звезде, а по први пут од осамостаљења Србије. Поред тога хокејашка секција Звезде је освојила и 5 националних купова.

НАША ЗВЕЗДА ПРВА ПОНОВО- БРАВО ШАМПИОНИ!