Звездини веслачи шампиони Србије!

Овог викенда је на београдској Ади Циганлији одржано веслачко првенство, а веслачи Црвене звезде су освојили титулу укупног шампиона Србије.

 

Највише почасти ове године припале су Црвеној звезди која је са скором од 14.5 златних, 5.25 сребрних и 2.75 бронзаних одличја заузела прво место у укупном пласману. Друго место припало је Партизану (11 злата – 3.75 сребра – 13.25 бронзе), а треће Смедереву (3 – 7.25 – 1).

Председнику Црвене звезде, Драгољубу Каврану, пехар за тимски тријумф уручио је председник Веслачког савеза Србије Дарко Мајсторовић.

У суботу “црвено-бели” кадети и кадеткиње су на Ади Циганлији крунисани и за победу у овогодишњем Купу Србије, а првом човеку Звезде трофеј за успех у овом такмичењу уручио је председник Извршног одбора ВСС Виктор Николић.

– Оба дана Првенства Србије протекла су у регуларним тркама будући да смо имали одличне услове за веслање на Ади Циганлији. Црвена звезда је на крају заслужно освојила титулу екипног шампиона – казао је генерални секретар ВСС Небојша Јевремовић.