Звездиних пет у идеалном тиму Суперлиге, Милојевић најбољи!

Петорица фудбалера Црвене звезде нашла су се у идеалном тиму сезоне Суперлиге у сезони 2018/19, а најбољи тренер је такође из редова црвено-белих.
Милан Борјан, Филип Стојковић, Душан Јованчић, Ел Фарду Бен и Марко Марин по избору капитена и тренера свих екипа Суперлиге Србије добили су награде за најбоље на својим позицијама. Звездин креатор игре Марко Марин још једном је изашао на бину, овог пута да би добио награду за најкориснијег фудбалера домаћег првенства. Највећи аплауз свих присутних изазвао је шеф стручног штаба Црвена звезде Владан Милојевић, који је поново проглашен за најбољег тренера. На тај начин, наша екипа добила је још једну потврду да је без конкуренције у националном такмичењу.
Захвалност за све што је урадио за српски фудбал и Црвену звезду указна је Ненаду Милијашу, који на крају сезоне завршава играчку каријеру али ће на лето постати део стручног штаба.
Идеалан тим Суперлиге Србије у сезони 2018/19 изгледа овако: Милан Борјан (Црвена звезда), Филип Стојковић (Црвена звезда), Немања Р. Милетић (Партизан), Радован Панков (Раднички Ниш), Мирослав Богосавац (Чукарички), Ел Фарду Бен (Црвена звезда), Никола Дринчић (Раднички Ниш), Душан Јованчић (Црвена звезда), Марко Марин (Црвена звезда), Нермин Хаскић (Раднички Ниш), Огњен Мудрински (Чукарички). На клупи је Владан Милојевић.