ЗВЕЗДО, ЗАСИЈАЈ ПУНИМ СЈАЈЕМ!

Црвена звезда од 21 час дочекује екипу Ред Бул Салцбурга у првом мечу плеј-офа Лиге шампиона.

Примарни циљ је постигнут. Звезда је другу годину за редом осигурала европску јесен и још шест утакмица у једном од уефиних такмичења.

Нема сумње да је притисак мањи. У „џепу“ је Лига Европе и озбиљна финансијска инекција у виду Уефиних награда. Али то није нешто што ће задовољити Владана Милојевића и његове момке. Како воли да истакне „наш шеф“, Звезда не сме да се задовољава малим стварима. Овај клуб није навикао на просечност. Не би се попео на кров света да су тако размишљале претходне генерације.

Из тог разлога, Звездини фудбалери имају прилику вечерас да направе још један корак ка враћању успаваног џина међу друштво којем по својој историји и реномеу апсолутно припада.

А неће бити лако. Ривал је скупоцена екипа Салцбурга, која је под патронатом компаније „Ред Бул“ упумпала стотине милиона еура у свој пројекат. Медији у Аустрији не сумњају у пролаз свог тима. Не виде Звезду као озбиљну препреку, те наводе да је избледео наш сјај.

Због свега тога, ово је идеална прилика да Звезда устане и покаже како је и даље жива. Да устане и покаже како зна да игра велике утакмице и да су године веровања у њу биле с правом.

Звездо, време је да испуниш своје снове. Одиграј храбро вечерас, нек твоја Звезда засија европским небом.