Звезду чека пун „Паркен“

Баш као и недељу дана раније, Црвена звезда и Копенхаген ће утакмицу одиграти пред пуним трибинама. Интересовање које влада за утакмицу у којој ће пасти одлука који тим иде у плеј-оф за Лигу шампиона, велико је како међу звездашима, тако и код присталица домаћина.

Фото: Lars Rønbøg

Реванш меч трећег кола квалификација између Копенхагена и Звезде игра се сутра од 20 часова на стадиону „Паркен“ у престоници Данске. Утакмица на стадиону „Рајко Митић“ завршена је резултатом 1:1, а тај меч са трибина испратило је преко 40 000 навијача.

Навијачи Копенхагена уверени су у пролаз свог тим, а на трибинама стадиона „Паркен“ очекује се преко 30 000 домаћих навијача. Присталице данског тима све су припремиле за велико славље, а на нашим фудбалерима је да им покваре планове.

Иза фудбалера Црвене звезде ће и у Копенхагену стајати армија њених навијача. Карата за Звездину трибину још увек има, а они који још увек нису обезбедили улазницу за сутрашњи меч, до исте могу доћи у хотелу Империјал.

Фото: Lars Rønbøg

Стадион „Паркен“ може да прими 38 065 гледалаца. Градња дома фудбалера Копенхагена започета је 1990. године, а стадион је отворен 1992.  године. Поред  Копенхагена на њему своје утакмице игра и репрезентација Данске.

Фото: F.C. København official

Владан Милојевић у реваншу у Данској неће моћи да рачуна на стартере Милана Павкова и Ел Фарду Бена, који су због повреда остали у Београду. Повреде су задале главобољу шефу струке и скројиле списак путника за Данску. Црвена звезда ће у Копенхагену, баш као годину дана раније у Трнави, покушати да избори нову европску јесен и поново дође у прилику да се бори за групну фазу Лиге шампиона.