Звезда нас зове, сви на стадион!

Након одличног издања у Прагу, црвено – бели се враћају обавезама у првенству. Од 20 часова на „Маракану“ долази Чукарички.

Феноменална издања у Лиги Европе довели су навијаче Црвене звезде у стање егзалтираности и све гласније се спомиње групна фаза међу звездашима. И стварно, одавно Звезда није изгледала овако зрело на терену, па те приче нису без основа. Сигурне игре у квалификацијама допринеле су да се у Прагу игра као да је и реванш у Београду. Хиљаде навијача је отишло у „Златни град“ да прати наш тим. Ипак, поставља се питање шта је са домаћим првенством… Момци заслужују пуне трибине, подршку и ветар у леђа, а одавно трибине „Маракане“ нису биле празније у домаћем шампионату. Када је игра била много лошија и хаотичнија, стадион се пунио. А сада, када Црвена звезда добија обрисе озбиљног тима, једва се „скупи“ 5000 људи. Смета то и нашим момцима. Владан Милојевић истиче константно на конференцијама да им је потребна подршка навијача. Чак су и играчи након Прага позвали публику преко промотивног видеа на меч против Чукаричког. Као да добре игре нису довољан позив публици.

Због тога звездаши, данас је све на нама. Желимо велике утакмице, велике победе и добру игру. Због тога имамо обавезу да пунимо стадионе широм Србије из недеље у недељу. Дођимо и подржимо Црвену звезду на изградњи новог пута. Овај тим заслужује пуне трибине и само уз нашу подршку, могу да учине јаву од снова које сви сањамо.

Недеља у 20 часова, сви на стадион!