Адидас облачи кошаркаше Звезде!

Кошаркашки клуб Црвена звезда данас је озваничио сарадњу са новим техничким спонзором. У питању је лидер у производњи спортске опреме, светски и немачки гигант, компанија „Адидас“.

Уговор о партнерству вишеструког првака АБА и домаће Суперлиге, редовног учесника Евролиге и адидас потписан је на три године, а опрему са чувене три “црте” црвено-бели носиће већ од првог августа ове године, наведено је на сајту клуба.

Адидас ће обезбеђивати опрему за све селекције КК Црвена звезда мтс, а опрема за утакмице је креирана специјално за клуб у сарадњи стручњака адидаса и дизајнера клуба из Београда.

КК Црвена звезда наглашава да су нови дресови направљени од најквалитетнијих материјала, а црвено-бели ће осим терена делити у наредним сезонама и исти лого са осталим клубовима из породице адидас у Евролиги: Реал Мадридом, Панатинаикосом, Бајеном из Минхена…

Спорт је снажнији од златних медаља, има већу моћ од освојених пехара и легендарних титула. Спорт има снагу да уједињује, да ствара, и да мења животе људи на боље. Те речи смо уткали у наш бренд још пре неколико деценија, када смо поставили циљ да сваком спортисти обезбедимо најбољу могућу опрему, у погледу перформанси, дизајна, квалитета.

Самим тим, задовољство нам је што ћемо у наредне три године бити део Звездине шампионске приче и што ћемо бити у прилици да наставимо да заједно померамо границе. Верујемо и да ћемо имати много разлога за задовољство, као и да ћемо се радовати новим рекордима и победама, уз џентлменство на терену и ван њега, што је одлика највећих – а то адидас и Црвена звезда свакако јесу!

Детаљан дизајн дресова ћемо ускоро представити јавности, а верујемо да ће наићи на изузетан пријем код свих којима су црвено-беле боје у срцу“, рекао је Џорџ Мицидис, руководилац спортског маркетинга из компаније адидас.

Црвеној звезди ће до почетка сезоне бити испоручена три комплета дресова са адидас логом: за утакмице код куће, у гостима, као и трећа гарнитура. Такође, стиже и персонализована мајица за загревање, као и реплика дрес у дечијим величинама. Остала опрема за тренинг и за слободно време ће такође бити у препознатљивим црвено белим бојама.

Драго нам је што је уз Црвену звезду стао још један велики светски бренд као што је адидас и што ћемо сарађивати у наредном периоду. Ово је природан спој најбољих у свом послу. Наш клуб се труди да својим играчима обезбеди врхунске услове за утакмице и тренинге, што подразумева и да бринемо о томе да имају опрему у складу са највишим стандардима клуба и такмичења у коме играмо већ годинама. Ово је само један од делова нашег шампионског мозаика који приводимо крају и једва чекамо почетак нове сезоне. Ужелели смо се кошарке и такмичења, и даћемо све од себе да оправдамо очекивања спортске јавности и да наставимо да доминирамо на терену“, рекао је Филип Сунтурлић, директор клуба са Малог Калемегдана.