Били Берон: Желео сам да дођем у Црвену звезду!

Појачање Црвене звезде, Били Берон говорио је за званичан сајт КК Црвена звезда шта је било пресудно и ко је пуно утицао на његову одлуку да обуче црвено-бели дрес.

КК Црвена звезда  почео је са формирањем тима за наредну сезону. Прво појачање црвено-белих био је Били Барон који је појачао бековску линију Црвене звезде. У разговору за клупски сајт, Барон је причао о бројним темама.

’’Веома сам узбуђен због наредне сезоне. Моја супруга и ја смо чули много лепих ствари о Београду. Направио сам велики корак у мојој каријери одлуком да обучем црвено-бели дрес’’, истакао је Барон, а онда је детаљније описао свој стил игре:

’’Трудим се да не будем само шутер. Желим да будем комплетан играч и верујем да је тренер Милан Томић баш ис тог разлога желео да дођем у Црвену звезду. Могу да играм добру одбрану и такође волим пик ен рол игру из које се трудим да изаберем права решења’’, истакао је бек Црвене звезде.

Били Барон је потом говорио о циљевима које је поставио пред себе за наредну сезону:

’’Моји циљеви за наредну сезону су да дам све од себе, а то значи да имам највише циљеве и у АБА лиги и у Еврокупу. Веома озбиљно схватам прилику коју сам добио и сваког дана када обучем дрес Црвене звезде понашаћу се у складу са тим’’, истакао је Барон.

Бек црвено-белх открио је да је Тејлор Рочести имао битну улогу у његовој одлуци:

’’Разговарао сам са Тејлором Рочестијем пре него што сам донео одлуку да дођем у Црвену звезду. Он ми је рекао пуно лепих ствари о граду, клубу и навијачима. Никада нисам присуствовао утакмицама Црвене звезде, али сам имао прилику да видим видео клипове и изгледа заиста ’’дивље’’у најпозитивнијем смислу. Не могу да дочекам да заиграм јер сам одушевљен енергијом наших навијача’’, закључио је Били Барон.