Богољуб Карић : Желим да помогнем Звезди

Српски бизнисмен Богољуб Карић, заинтересован је да уђе у спонзорски пул КК Црвене звезде. Карић је обавио прве разговоре са председником КК Црвена звезда, Небојшом Човићем и сва је прилика да ће до сарадње доћи.

У кратком интервјуу за „Вечерње новости“, Карић је изјавио:

– Свакако да постоји наше интересовање за Звезду. Посебно је Удружење српских индустријалаца и предузетника било заинтересовано и ранијих година, али никада нисмо имали могућност да уђемо у Звезду и професионално поставимо клуб на кров света. Уопштено смо причали о клубу, што је и нормално јер сам звездаш. Било је приче о томе да се од разних интересних група не може нормално учествовати у развоју спорта, без обзира на то колико га волиш.

Председник Небојша Човић је такође јавно изрекао да су врата Црвене звезде свима отворена:

– Господин Карић је дао интересантну изјаву. Бар откад сам ја у Црвеној звезди, она није затворена ни за кога и пошто постоји интересовање Удружења индустријалаца и предузетника, добиће званичну понуду КК Црвена звезда. И нама би било задовољство да такво еминентно удружење, у којем су проверени звездаши какав је и господин Карић, буде у Звездином пословном „пулу“ .

Остаје да се види, да ли ће до сарадње доћи.