Божићни поклони за најмлађе: Звезда и звездаши за децу са Косова и Метохије!

КК Црвена звезда мтс активно се укључио у добротворну акцију удружења грађана ’’Делије Север’’, те ће наредне утакмице у Евролиги и АБА лиги на домаћем терену против Бајерн Минхена и Крке бити у знаку најмлађих.

Фото: ККЦЗ

Празнични дани су време окупљања породице, па тако и оне наше многобројне црвено-беле. Прва прилика за то је већ 2. јануара у ’’Штарк арени’’ када Црвеној звезди у госте долази Бајерн Минхен. Такмичарски календар је немилосрдан, али то никако није оправдање да заборавимо оне којима и најмањи знак пажње може много да значи и улепша дан.

С тога, позивамо све звездаше да на утакмицу са Бајерном понесу по неку играчку коју ће оставити на неком од штандова Фан Сторе-а КК Црвена звезда. Оне ће отићи у праве руке, најмлађима са простора Косова и Метохије и улепшати им празничне дане.

Такође, акција ће се наставити и на утакмици АБА лиге против Крке која је на програму за Бадњи дан 6. јануара. На њој ће, после последњег звука сирене у дворани ’’Александар Николић’’ публика која понесе плишане играчке моћи да их убаци на терен.

КК Црвена звезда мтс позива све којима је црвено-бела боја у срцу да и овог пута покажу хуманост и потпомогну ову феноменалну акцију удружења грађана ’’Делије Север’’. Звездаши, видимо се у ’’Штарк арени’’ и у хали ’’Александар Николић’’.