Буди члан клуба!

Кошаркашки клуб Црвена звезда овог септембра покренула је програм чланства, са циљем да највернијим навијачима омогући још више погодности и могућности.


Сви власници сезонских улазница као поклон су добили чланску карту и чланарину за ову сезону, а за све остале Звездаше који се одлуче да постану чланови, чланарина за актуелну сезону и картица доступни су по цени од 1.500 динара.

Чланство је један од најдиректнијих начина да подржите свој вољени клуб!

Овим програмом наш клуб се додатно захвалио и одужио свим Звездашима који већ пар година донирају клубу кроз добро познати програм “Донирај и доминирај”. Сви они који су достигли цифру од 10.000 кроз донације аутоматски су стекли право на Премиум чланску карту, док су они са донацијама од 100.000 постали поносни власници Платинум чланске карте!

До сада је велики број навијача учествовало у акцији „Донирај и доминирај“, а прикупљено је преко 55 000 евра.

Свако ко жели да на овај начин допринесе функционисању клуба може да донира одређене цифре и дође до наредног ранга чланства или да “допуни свој статус” кроз донације и постане премиум/платинум члан.

Клуб ће на кварталном нивоу пратити статус чланова и организовати доделу картица вишег ранга.

Ово је управо и најбољи начин, за све оне који су желели да и поред обнављања сезонске акрте додатно допринесу функционисању клуба за актуелну сезону. Најлакши начин за то јесте кроз чланство и остваривање права на Премиум чланство.