Буди Звездаш, не инаџија!

Фудбалере Црвене звезде овог викенда (у недељу од 18 часова) очекује 165. по реду вечити дерби.

Црвено-бели одлично играју након репрезентативне паузе, победе против Пролетера и Браге унеле су нову дозу адреналина и позитивне енергије у екипу Дејана Станковића, али и у све нас који воле овај клуб. Зато се уопште не треба двоумити где провести недељу послеподне.

Карте за дерби у продаји

Стихови једне песме са севера кажу – „Звезди треба подршка да не буде сама, нек се песмом заори цела Маракана“. Овај пут ће се то мало променити, јер ћемо морати да загрмимо и глас оставимо на стадиону ЈНА.

Међутим, реч која се истиче у овим стиховима јесте ПОДРШКА. Нашим фудбалерима је заиста никад потребнија подршка у ових последњих пет, фудбалски и резултатски гледано, никад бољих сезона у овом веку. Због тога што су нас навикли на успехе у домаћем првенству, али и у Европи у последњих неколико година, време је да и ми њима узвратимо и да им дамо ветар у леђа који ће их погурати ка још једној победи и новој титули. 

Знамо да има и оних који бојкотују одлазак на стадион ЈНА, али време је да свој бојкот управо прекину и да помогну тиму у изузетно важној дерби утакмици. Сада је време да ставимо на страну све оно што нам се не свиђа и да дођемо на стадион вечитог ривала, да подржимо наш клуб у дербију и да га водимо до нове титуле, јер други клуб немамо. Ово је идеална прилика да се на фантастичан начин заокружи ова недеља за нама, са три победе!

А и сви ћемо се сложити да има одређену драж Индија, Пакистан на ЈНА и радости коју доноси победа на том стадиону. Нека се понови онај осећај кад њихову мрежу тресу наши играчи, као Лазовић, Борха, Каду, Ибањез, Виеира.

Зато идемо сви по карту, да напунимо трибине, пружимо подршку и покажемо ко је главни на терену и трибинама!