Будући Звездин нападач на списку репрезентације!

Актуелни нападач норвешког вицешампиона Молдеа Охи Омоиџуанфо добио је накнадни позив селектора Норвешке Сталеа Солбакена за предстојећи циклус квалификација за одлазак на Светско првенство.

Фото: vg.no/sport

У норвешким медијима велику пажњу је привукао објављени списак Солбакена, на којем се није нашло име најбољег стрелца норвешке лиге. Ипак, због великог броја повреда норвешких нападача (Халанд, Серлот, Кинг), будући Звездин нападач је добио прилику да се први пут после четири године нађе у националном тиму.

Охи Омоиџуанфо је до сада забележио само један наступ за државни тим и то у јуну 2017. године у оквиру пријатељске утакмице против комшијске Шведске.

Нападач тренутно другопласиране екипе норвешког шампионата је ове сезоне у оквиру првенства постигао 22 гола на 20 утакмица. Што се тиче ове сезоне, он је постигао укупно 23 гола на 23 утакмице.

Подсећамо да је Охи Омоиџуанфо потписао током лета предуоговор са Црвеном звездом и да ће на стадион „Рајко Митић“ стићи без обештећења првог дана 2022. године. Он је са нашим тимом договорио сарадњу на три године.