Човић: Да нисмо продали тим, угасили бисмо се у јулу! (видео)

Данас је у просторијама спортског друштва Црвена звезда одржана свечаност поводом поптисивања уговора фудбалског и кошаркашког клуба са компанијама БИП и Тиквеш. Том приликом председник кошаркашког клуба, господин Небојша Човић, обратио се јавности.

Председник Небојша Човић данас је обавестио јавност у каквом стању се клуб налазио овог лета. Он је изјавио: „Да нисмо продали играче, угасили бисмо се у јулу“.
Познато је да је наш председник одмах после освајања Јадранске лиге у Загребу рекао новинарима да се нада да ћемо добити адекватну помоћ од државе, у супротном бићемо принуђени да распродамо тим.
Нажалост ово се обистинило и у јулу смо буквално били на ивици гашења, због чега смо морали да распродамо играче који су били окосница нашег тима.
Толико о државном банкомату, толико о мантри како нам власт сипа немилице новац, па се понашамо као пијани милионери! Председник клуба је истакао да би Црвена звезда правила боље резултате када би имала више новца, те да у том случају не би бежао од разговора о пласману на Ф4.
Са друге стране, Партизан добија најјаче државне спонзоре попут Телекома, НИС-а, Аеродрома, Комтрејда који је уложио 600.000 евра у државни пројекат звани Партизан. Истина је да се код њих немилице улаже новац, док ми са друге стране муку мучимо да будемо солвентни. Небојша Човић је истакао да би волео да добије одговоре колико кошта црно – бели Тесла и да остали тимови буду транспарентни попут Црвене звезде.
О свему овоме и о другим темама на које је говорио председник клуба, погледајте у приложеном видеу.