Дан утакмице са Ероном Вајтом (ВИДЕО)

Још увек није успео да забележи наступ на званичној утакмици у црвено-белом дресу, али већ сада је један од љубимаца навијача у овом тиму Звезде. Својим приступом за кратко време је прирастао за срца навијачима нешег клуба, неко ко се на терену никада не штеди, а сада је показао какав је и ван паркета.

Вајт је свој путу Црвеној звезди започео тешком повредом, али времена за очајање није било. Најбитније сада је да опоравак иде најбоље могуће и Вајт је већ почео полако да се спрема за повратак на терен, где се најбоље осећа.

Међутим, Вајт има и друга интересовања. Сасвим случајно смо сазнали да му је потајна жеља да се опроба и у медијима по завршетку играчке каријере. Његово одсуство са паркета било је и добар повод да се опроба као репортер из хале. Сада навијачи имају прилику да виде део рутине кошаркаша Црвене звезде, али и како изгледа дан утакмице из угла Ерона Вајта. Крилни центар Црвене звезде дошао је и на једну веома племениту идеју и реализовао је одласком у Fan Store КК Црвена звезда мтс па је потом изненадио једног младог Звездаша. Уживајте у прилогу који су Црвена звезда и Ерон Вајт припремили за вас.