Дегенек поново само Звездин!

Црвено-бели су, после успешних квалификација за Лигу Шампиона, одлучили да откупе уговор, једног од хероја утакмице против Јанг Бојса у Швајцарској, Милоша Дегенека.

Уговор гласи на 4 године и откупљен је од екипе из Саудијске Арабије – Ал Хилала. Тим потезом, Црвена звезда је осигурала једно место штопера квалитетним и, по уговору, дугорочним решењем.

После потписивања новог уговора, Дегенек је дао изјаву за званични сајт Црвене звезде: „Пресрећан сам што смо све решили па сада могу да кажем да сам у потпуности Звездин играч, иако је то у мом срцу тако од првог дана када сам крочио на Маракану. Сви сте видели колико сам желео да се вратим у црвено-беле редове, по сваку цену, тако да можете да замислите колико сам сада срећан. Очекује нас узбудљива јесен у Европи, као и у домаћем такмичењу и надам се да ће је сви зведаши дуго памтити по великом успеху. Ја сам ту да дам све од себе, као што сам увек до сада и радио и да на терену са својим саиграчима гинем за нашу Звезду – поручио је Дегенек.“

Сада само остаје да настави са добрим партијама и да му пожелимо много успеха у предстојећој сезони, како у Суперлиги, тако и у Лиги Шампиона.