Дегенек: Прија интересовање, волео бих да пређем у московски Спартак

Репрезентативац Аустралије могао би овога лета по други пута да напусти црвено-беле.

Московљани су кренули у велику реконструкцију играчког кадра пошто је за њима неуспешна сезона у домаћем шампионату и европским оквирима, мораће да изврше доселекцију у свим линијама тима, а једно од имена којим разматрају да ојачају последњу линију тима је Милош Дегенек. Момак рођен у Книну био је једна од најважнији карика Владана Милојевића у походима на Лигу Шампиона, а Звезда је већ једном наплатила његова квалитетна издања на европској позорници.

Вруће и турбулентно лето је и пред Црвеном звездом. Дејан Станковић жели да надогради тим, а доласци су условљени одласцима. Дегенеков трансфер представљао би добру финансијску инјекцију, а спортски сектор би могао да се окрене доласцима са Станковићеве листе жеља.

У разговору за руске медије, Звездин штопер је истакао да му прија интересовање тима као што је Спартак и да је организација у клубу сјајна.

„Лепо је што се Спартак интересује за мене. Огроман је то клуб, са невероватним навијачима. Добро је кад такав те повезују са таквим великаном. Био сам у Русији пре две године, са Аустралијом учествовао на Мундијал, уверио да се је у питању лепа држава. Баш ми се допада“, рекао је Дегенек и додао:

„Било би сјајно ако бих прешао у Спартак. Руска лига је веома јака. Све тамо је сјајно почев од навијача, преко земље, стадиона. Морамо да чекамо да видимо шта ће се следеће десити. Ако постоји конкретније интересовање, онда ћемо причати, али је свакако лепо кад те у везима повезују са Московљанима”.

Интересовање Спартака постоји, а остаје да се види да ли ће трофејни руски клуб повући конкретне потезе и загристи за нашег штопера или ће све остати на распитивању.