Дејан Радоњић: Немам шта да замерим момцима, одиграли смо добар меч

Сјајно прво полувреме није било довољно да се забележи позитиван резултат на гостовању у „Жалгирио Арени“. Остали су без снаге црвено-бели услед врло скраћене ротације у којој играју већ неко време. Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић није био незадовољан приказаном партијом његових изабраника и поред пораза.

Честиитке Жалгирису на победи, у овим околностима без толико играча у последњих 20 дана, могу да кажем да смо одиграли добру утакмицу. Било је и грешака, али на крају наш напад у другом полувремену није био довољно добар за овакву утакмицу. Немам шта да замерим момцима јер знам кроз шта смо прошли у последњих 20 дана без толико играча и надам се да ћемо ускоро имати све играче на окупу на тренингу. Имали смо Ускоковића на плеју, неколико момака му је помогло, али 18 поена у другом полувремену су комбинација оба – скраћене ротације и добре одбране Жалгириса – рекао је тренер црвено-белих.

Екипа Црвене звезде одмах након утакмице враћа се за Београд, а већ у петак екипа путује на још један меч, овога пута у Виторију на дуел 26.кола са Басконијом