Детаљи уговора последње цигле у шампионском зиду!

Црвена звезда је ангажовањем Лоренца Брауна комплетирала ростер за наредну сезону. Бивши играч Филаделфије, Минесоте, Финикса и Торонта последња је цигла у шампионском зиду, а 28-годишњи амерички плејмејкер представљаће велико појачање за наш тим који са великим амбицијама улази у предстојећу сезону.

Лоренцо Браун је са Црвеном звездом потписао једногодишњи уговор, а како РСБ сазнаје, нови организатор игре Црвене звезде ће током овосезонског боравка на Малом Калемегдану зарадити 350 000 долара.

Лоренцо Браун определио се поред бројних уносних понуда за Црвену звезду и изазов који доноси Евролига. Амерички плејмејкер треће је појачање нашег тима овога лета. Пре њега Црвена звезда потписала је уговоре са Дериком Брауном и Џејмсом Гистом, а такође је у своје јато вратила Огњена Кузмића и Чарлса Џенкинса. Регионални и српски шампион је задржао скоро целу шампионску генерацију на окупу, а са тимом са Малог Калемгдана су уговоре продужили Бранко Лазић, Филип Човић, Бориша Симанић, Огњен Добрић, Били Берон, Мохамед Фаје и Стратос Перпероглу.