Дискретни хероји!

Имали смо прилику да синоћ гледамо један величанствени догађај на највећем српском стадиону. Чак 20.000 малишана окупирало је трибине стадиона Рајко Митић и послало у свет најлепшу слику јучерашњег, врелог Београдског дана.


Црвена звезда је узвратила деци демолирајући противника на свим деловима терена, добивши за узврат невероватне овације десетина хиљада гласића, будућих редовних посетилаца и верних навијача Звезде.

Ипак, овај невероватан спектакл који смо синоћ имали прилику да гледамо се не би догодио да није било акције људи из клуба који су одрадили невероватан посао. То су људи из нашег клуба који су дискретни хероји ове прелепе Београдске вечери које јавност није имала прилику да види али се њихово дело синоћ и данас гледа на свим меридијанима.

Сигурни смо да је немогуће замислити какав је посао око организације доласка 20.000 малишана у 350 аутобуса, колико је то школица фудбала, колико уговора, колико спискова, колико оброка, колико флаша воде, сокова, грицкалица, колико одговорности…

И све је било савршено!

Хвала вам још једном драге наше даме (првенствено) из клуба на свим стотинама телефонских позива, послатих и одговорених мејлова, смс порука, прокњижених рачуна, обезбеђених оброка, организованих пратилаца, обучених редара, људи на инфо пултовима, савршено уређених прилазака аутобуса на места одредишта, искрцаних путника, регулисаних сектора, улаза, столица, јасно дефинисаних места на стадиону.

Ви сте дискретни хероји јучерашњег дана и овим текстом смо одлучили да вам се захвалимо, да барем мало умањимо дискретност и увеличамо овај подвиг који сте направили.

Наклон до пода!