ФК Црвена звезда: Бесплатна обнова сезонских карата за здравствене раднике

Фудбалски клуб Црвена звезда је претходне године донео одлуку да све заинтересоване здравствене раднике ангажоване у ковид установама током пандемије корона вируса награди бесплатним сезонским каратама, у знак захвалности за све напоре начињене у циљу очувања здравља грађана наше земље.

У сарадњи са Министарством здравља тада је наш клуб упутио позив и сви пријављени здравствени радници су прошле године добили своје чланске и сезонске карте преко установа у којима су били ангажовани током пандемије. Како током претходне, по много чему историјске сезоне за Звезду, није било могуће присуство публике на трибинама стадиона „Рајко Митић“ ФК Црвена звезда је одлучио да омогући бесплатну обнову за све здравствене раднике који су на овај начин добили своју сезонску карту прошле године.

У систему ће аутоматски бити направљене резервације за иста места за сезону 2021/22 и они ће моћи да обнове своје сезонске карте бесплатно уз обнову чланарине која износи 1,200 динара на годишњем нивоу.

Чланска карта је лична карта сваког Звездаша, а активно чланство у клубу, осим што је услов за издавање сезонске карте, носи и велики број погодности – недавно су сви пунолетни чланови били у могућности да гласају на изборима за чланове Скупштине ФК Црвена звезда; затим, чланови имају предност при куповини карата за велике утакмице, имају могућност да присуствују првом тренингу у сезони, да посете клупски музеј бесплатно као и да приступе посебним деловима клупске мобилне апликације и користе функционалности које су резервисане само за чланове клуба. На крају, активни чланови имају бројне попусте: 20% на пуне цене производа у Ред Стар Шопу, као и на Маракана туру, те додатне попусте код партнера клуба чији број расте из дана у дан.

Почетак обнове сезонских карата за наредну сезону очекује се у првим данима јула.