• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

ДОНИРАЈ И ДОМИНИРАЈ - акција финансијске помоћи навијача КК Црвена звезда

Започео aragorn, Дец 24, 2019, 19:26 поподне

« претходна тема - следећа тема »

Обзиром да  неће скоро бити продаје карата, да ли би помогли клуб донацијом?

Да, без услова
49 (81.7%)
Да, као аванс ако буде сезонских карата
5 (8.3%)
Не
3 (5%)
Остало (дајте коментар)
3 (5%)

Укупно гласова: 60

ДЕЛИЈЕ

Od rođenja mog nije prošlo bez imena tvog...

Jakim

Klub mora da čeka smernice EL oko dozvole za prisustvo navijača utakmicama.
Niko danas ne može da garantuje da li će biti publike i ako je bude, u kom procentu hala može biti popunjena vernim navijačima.
Odluku oko sezonskih karata moraćemo da sačekamo još neko vreme.
Neozbiljno bi bilo da EL dozvoli npr. 1.000 gledalaca, a klub pre te odluke proda npr. 1.500 sezonskih karata.

Anketa je postavljena da proverimo kakvu podršku DiD tim može očekivati u nastojanju da pomognmo košarkaškom klubu do trenutka odluke oko sezonskih karata.
Mali odziv daje mnoge odgovore.

De-Do

Ja sam za to da se puste sezonske,pa sta bude nek bude.Ako bude publike dobro je,ako ne donacija je klubu i to je to.
Doboj voli Zvezdu.

milwaukee

Po informacijama koje ja imam, ako se dozvoli (drzava) da gledaoci prisustvuju utkamicama ( a od ponedeljka vidim da pustaju pozorista i bioskope na 30 % kapaciteta) nas ce klub za pocetak da pusti samo dnevne ulaznice.
Onda bi se ako se situacija smiri sa Koronom, pustili polusezonske.

Oko cene dnevnih ulaznica na 30 % kapaciteta ( Arene ili Pionir) mozemo voditi debatu da li ici na jace cene zbog toga sto ce svakako biti veca potraznja i da time se koliko toliko pomogne finansijska situacija.

Nemanja01

Цитат: milwaukee  Авг 21, 2020, 12:31 поподнеPo informacijama koje ja imam, ako se dozvoli (drzava) da gledaoci prisustvuju utkamicama ( a od ponedeljka vidim da pustaju pozorista i bioskope na 30 % kapaciteta) nas ce klub za pocetak da pusti samo dnevne ulaznice.
Onda bi se ako se situacija smiri sa Koronom, pustili polusezonske.

Oko cene dnevnih ulaznica na 30 % kapaciteta ( Arene ili Pionir) mozemo voditi debatu da li ici na jace cene zbog toga sto ce svakako biti veca potraznja i da time se koliko toliko pomogne finansijska situacija.
Da budem iskren, ideja mi se ne sviđa uopšte. Ne treba sad zato što je veća potražnja da dižu cene koje su već bile ustaljene i da oni koji su ranije imali sezonske i bili redovni ne dolaze zato što je povećana. Daj mi sezonsku po punoj ceni pa makar i igrali bez publike, ali da znam zašto je kupujem, a ne da mi povećavaš cenu dnevne karte i da mi uzimaš više nego što si do sada zbog situacije. Naravno, ako dođe do ovoga.

северна страна

Цитат: Nemanja01  Авг 21, 2020, 12:47 поподнеDa budem iskren, ideja mi se ne sviđa uopšte. Ne treba sad zato što je veća potražnja da dižu cene koje su već bile ustaljene i da oni koji su ranije imali sezonske i bili redovni ne dolaze zato što je povećana. Daj mi sezonsku po punoj ceni pa makar i igrali bez publike, ali da znam zašto je kupujem, a ne da mi povećavaš cenu dnevne karte i da mi uzimaš više nego što si do sada zbog situacije. Naravno, ako dođe do ovoga.
И шта ако буде дозвољено нпр 1000 људи, а ти продаш 4000 сезонски? 

Нормално је ваљда ако је мала понуда, а велика потражња да цена иде горе.


metalmania

moj stav, ne mora biti da se svi slažemo...sezonska nije samo moje zadovoljstvo da gledam moj klub, meni je to vid lojalonosti klubu , neki moj način da pomognem finansijski, da pokažem da sam tu. svake godine, tog dana kad je uzmem osećam se nekako važno, dobro mi je. 

северна страна

Ја сам на ту тему годинама писао овде. 

Лично не доживљавам сезонску као донацију клубу, купујем је јер планирам да одем на буквално сваку утакмицу и желим да имам своје место. 

Е сад, дефинитивно се тако и помаже клубу јер добија паре унапред, али ја бих лично више новца дао клубу кад бих за сваку ту утакмицу куповао дневну карту. Просто математички гледано.

За сваку донацију, помоћ, ту је ДиД акција. Те паре директно лежу на рачун клуба. Нема ту неког посредника, ништа није тајно. Ко жели да донира може тако увек. 

Али слажем се да тобом, дефинитивно се лепо осећам тог тренутка кад купим сезонску.

Zvezdaš DSP

Ja bih mogao mesečno da uplatim po 10€ za KK, bez ikakvih uslovljavanja...čisto kao donacija za KK.

Ako mislite da je to OK ideja pustite anketu, možda bi nekom akcijom zainteresovali navijače da pomognu svoj klub.
ДС...Д. Савић...Д.Стојковић... Д.Савићевић...Д.Станковић...Делије Север