• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Рад управе клуба

Започео aragorn, Дец 24, 2019, 19:41 поподне

« претходна тема - следећа тема »

северна страна

Пре него што наставите, прочитајте Селекторов упис на теми о утакмици.

 То је суштина. 

Ко жели да схвати, схватиће...

NNLice

Цитат: IggY79  Дец 31, 2019, 12:24 поподнеPa to što je tebi patetično što neko ne želi da stavlja glavu u torbu zbog tvog dvosatnog užitka je tvoj problem.
Obaška to što ti poređenja sa derbijima nemaju veze sa vezom. Ovde je situacija u čitavoj zemlji napeta i nema veze samo sa napetošću između dva kluba.
Realno, boli nas kita što postoji šansa da neko nastrada, bitno je da se igra, da se ima šta gledati uz pivo i kikiriki.
У време одигравања утакмице, одржаван је протест у Сремским Карловцима на којима су велику већину присутних (иако укупан број није био велик) чинили браћа са трибине (а међу којом сам био и ја). Тако да утакмицу не бих ни гледао. Тако да твој коментар нема везе са везом. А што се тиче напетости, у многим земљама атмосфера када се игра дерби (још ако је неки градски), напетост је подједнако велика, далеко већа од стандардних утакмица Звезде и Будућности, ал ајде да кажемо да су ови догађаји максимално изједначили ту напетост. Ово што ја причам може да прича и неки објективан посматрач који зна да за одлагање утакмице у неком спорту треба да постоји разлог. Моје искрено мишљење је да ту нико не би настрадао, увреде, пљувања и покоја бачена флаша (пластична) или кованица би било највише што би се десило, а ми можемо тада и да се повучемо и да тражимо да Будућност буде кажњена јер им се то поново догодило. Оно што ми баца велику сумњу да је безбедност разлог зашто нисмо отишли је то што се из Човићеве изјаве може закључити да бисмо ми отишли да је АБА гарантовала (мада не знам чиме они то могу) безбедност. Шта би то АБА могла да уради па да повећа безбедност? Да избаци Будућност из такмичења (или нека друга казна)? Па кога брига шта би било са Будућношћу, ако би нам безбедност била угрожена?

северна страна


milan79

Цитат: NNLice  Дец 31, 2019, 12:13 поподнеПрви болд: Варница за шта? Шта то може да се деси, а да се није већ десило (посматрано у контексту ових дешавања у Црној Гори)?
Други болд: Ја сам први који не живи у микросвету у то буди уверен. Ако ти је оно изговор, онда скоро ниједан дерби никад не би требао да буде одигран, не само код нас, него многи дербији у свету (Грчка, Италија, Аргентина...). Шта рећи за утакмицу квалификација за евро 2000 између Југославије и Хрватске, па онда сад поново, па утакмице са Албанијом, итд... Врло патетично што се мене тиче. Овај фазон
Garancija bezbednosti Srbije i Hrvatske je Uefa. Ako nisi osigurao kvalitetno utakmicu letis van, gubiš bodove ili već neku kaznu srazmerno prekršaju. Zato se nitko sa organizacijom nije zezao.

Ovdje nemaš takvih garancija
Koliko je stvarni dug Celzija kad imas 20 komanija, preko kojih krijes podatke. A sta mislis, ako tenkovi udju u Harkov, nece mu nista naci u vezi finansija!

skeva

Цитат: sindje  Дец 31, 2019, 09:25 пре поднеU citavoj ovoj situaciji oko naseg (ne)odlaska u Podgoricu, grobari su ponovo izdominirali svojim podlastvom, dvolicnoscu i mrznjom. Kako klub, tako i njihovi navijaci.

Cisto da ne zaboravimo ko su najveci dusmani, iako je konkurencija velika ovih dana. Ali franjevci su i dalje neprikosnoveni.
Daj neki dokaz za klub? Klinci po internetu me ne zanimaju, samo reakciju kluba koja je podla?
Delije Doboj

NNLice

Цитат: milan79  Дец 31, 2019, 14:39 поподнеGarancija bezbednosti Srbije i Hrvatske je Uefa. Ako nisi osigurao kvalitetno utakmicu letis van, gubiš bodove ili već neku kaznu srazmerno prekršaju. Zato se nitko sa organizacijom nije zezao.

Ovdje nemaš takvih garancija
Мени то више личи на гаранцију постојања (строгих) санкција у случају нарушене безбедности, никако на гаранцију безбедности.


milan79

Цитат: NNLice  Дец 31, 2019, 14:46 поподнеМени то више личи на гаранцију постојања (строгих) санкција у случају нарушене безбедности, никако на гаранцију безбедности.

Pa sankcija je donekle garancija. Država poduzima sve mjere da u sklopu takmičenja ne popije kaznu Uefa koja po difoltu obiđe svijet. Samim tim su i Hrvatska i Srbija tada pristupili ozbiljno organizaciji.

Ovo je sa druge strane lige gde državni službenici divljaju po terenu sa malim ili nikakvim sankcijama.

Da se igra euroliga , euroliga bi zatrazila garancije i ako bi ih dobila, klub snosi odgovornost za neispunjenje. Ali ulog je daleko veći. Aba je cirkus i tu garancije ne znače nista
Koliko je stvarni dug Celzija kad imas 20 komanija, preko kojih krijes podatke. A sta mislis, ako tenkovi udju u Harkov, nece mu nista naci u vezi finansija!

Red hart

Цитат: NNLice  Дец 31, 2019, 13:09 поподнеУ време одигравања утакмице, одржаван је протест у Сремским Карловцима на којима су велику већину присутних (иако укупан број није био велик) чинили браћа са трибине (а међу којом сам био и ја). Тако да утакмицу не бих ни гледао. Тако да твој коментар нема везе са везом. А што се тиче напетости, у многим земљама атмосфера када се игра дерби (још ако је неки градски), напетост је подједнако велика, далеко већа од стандардних утакмица Звезде и Будућности, ал ајде да кажемо да су ови догађаји максимално изједначили ту напетост. Ово што ја причам може да прича и неки објективан посматрач који зна да за одлагање утакмице у неком спорту треба да постоји разлог. Моје искрено мишљење је да ту нико не би настрадао, увреде, пљувања и покоја бачена флаша (пластична) или кованица би било највише што би се десило, а ми можемо тада и да се повучемо и да тражимо да Будућност буде кажњена јер им се то поново догодило. Оно што ми баца велику сумњу да је безбедност разлог зашто нисмо отишли је то што се из Човићеве изјаве може закључити да бисмо ми отишли да је АБА гарантовала (мада не знам чиме они то могу) безбедност. Шта би то АБА могла да уради па да повећа безбедност? Да избаци Будућност из такмичења (или нека друга казна)? Па кога брига шта би било са Будућношћу, ако би нам безбедност била угрожена?
Bilo bi briga samu Budućnost i njihovog patrona Mila kojima su mezimci, kao što reče sam, državni projekat. A ako Milo kaže da se svi ponašaju kao devojčice tako će i biti.

NNLice

Цитат: milan79  Дец 31, 2019, 14:51 поподнеPa sankcija je donekle garancija. Država poduzima sve mjere da u sklopu takmičenja ne popije kaznu Uefa koja po difoltu obiđe svijet. Samim tim su i Hrvatska i Srbija tada pristupili ozbiljno organizaciji.

Ovo je sa druge strane lige gde državni službenici divljaju po terenu sa malim ili nikakvim sankcijama.

Da se igra euroliga , euroliga bi zatrazila garancije i ako bi ih dobila, klub snosi odgovornost za neispunjenje. Ali ulog je daleko veći. Aba je cirkus i tu garancije ne znače nista
Значи ми играмо лигу где нам треба посебна гаранција пре утакмице да би клуб домаћин био кажњен уколико неком играчу буде разбијена глава? И ако рецимо играмо против Крке, и наравно не тражимо ту гаранцију па је самим тим и не добијемо, а неко из публике баци циглу на нашег играча Крка неће бити кажњена? Па зашто побогу играмо такву лигу?

IggY79

Ne znam zašto se više uopšte trudite da polemišete sa njim. Čovek ima svoj stav, ušao je u rov i spreman da ga brani po svaku cenu, makar i relativizovanjem ili trivijalnim argumentima.

milan79

Цитат: NNLice  Дец 31, 2019, 17:28 поподнеЗначи ми играмо лигу где нам треба посебна гаранција пре утакмице да би клуб домаћин био кажњен уколико неком играчу буде разбијена глава? И ако рецимо играмо против Крке, и наравно не тражимо ту гаранцију па је самим тим и не добијемо, а неко из публике баци циглу на нашег играча Крка неће бити кажњена? Па зашто побогу играмо такву лигу?

Ligu realno ne treba ni igrati. Zavrsiti je sa ovom sezonom
Koliko je stvarni dug Celzija kad imas 20 komanija, preko kojih krijes podatke. A sta mislis, ako tenkovi udju u Harkov, nece mu nista naci u vezi finansija!

ATM 1903

Цитат: milan79  Дец 31, 2019, 17:48 поподнеLigu realno ne treba ni igrati. Zavrsiti je sa ovom sezonom

I ja bih to najradje vidio, ali sta dalje? Gdje bi igrali? VTB liga uz A licencu za EL?😊 Nazalost nerealno.
Moja ljubavi...

MladjaGangster

Цитат: milan79  Дец 31, 2019, 17:48 поподнеLigu realno ne treba ni igrati. Zavrsiti je sa ovom sezonom

Apsolutno se slazem i podrzavam. Trebamo istupiti i igrati domacu ligu.

Od ove lige imasju koristi svi ostali, a mi kao najjaca kosarkaska nacija u okruzenju svesno gusimo nase centre.

Pustimo ih neka u Miovoj CG igraju Mornar i Buducnost do besvesti...evo vidim fudbal im cveta od kako su se otcepili od nas.
Hrvati godinama pokusavaju da se dignu, a da im nasi srpski klubovi ne dizu rejting i vuku gledaoce koji nas takodje cascevaju vrbama, oni bi kosarku totalno zapostavili.

Slovenci su malo jaca prica nego Milogorci.

Ne trebamo odmah imati nerealna ocekivanja od te lige, ali i ovu ABA ligu vestacki glorifikujemo...svake seone ce biti nikad jaca, kad ono mrk...besparica i neocekivani raspadi.

Bolje igrati sa bugarima, rumunima, madjarima nego sa ovim ostalima koji su marioneta da upravo politiku i tenziju iskoristavaju da se narod sto vise zavadi i nikako pomiri.

Igokea je takodje dobrodosla...mozda jos neki klub iz RS.


NNLice

Цитат: IggY79  Дец 31, 2019, 17:41 поподнеNe znam zašto se više uopšte trudite da polemišete sa njim. Čovek ima svoj stav, ušao je u rov i spreman da ga brani po svaku cenu, makar i relativizovanjem ili trivijalnim argumentima.
Ајд да завршим пошто видим да сте и ви остали без аргумената. Дакле, једноставно ме нисте убедили ни Човић, ни БИА, ни ви следеће:
1. Да је безбедност главни разлог зашто нисмо отпутовали
2. Да би се нашим кошаркашима десило ишта горе него у утакмицама плеј оф-а прошле сезоне (упркос процени "реалног безбедносног ризика" наше безбедносно информативне агенције, а чисто информативно волео бих да видим процену тог ризика када гостујемо пред 7000 навијача Партизана)
3. Да би одигравањем утакмице положај нашег народа у Црној Горе био гори него што јесте

Нисам егоистичан човек, да сам добио било какав јак аргумент променио бих свакако мишљење.

Pauleta9

Цитат: NNLice  Јан 01, 2020, 01:16 пре поднеАјд да завршим пошто видим да сте и ви остали без аргумената. Дакле, једноставно ме нисте убедили ни Човић, ни БИА, ни ви следеће:
1. Да је безбедност главни разлог зашто нисмо отпутовали
2. Да би се нашим кошаркашима десило ишта горе него у утакмицама плеј оф-а прошле сезоне (упркос процени "реалног безбедносног ризика" наше безбедносно информативне агенције, а чисто информативно волео бих да видим процену тог ризика када гостујемо пред 7000 навијача Партизана)
3. Да би одигравањем утакмице положај нашег народа у Црној Горе био гори него што јесте

Нисам егоистичан човек, да сам добио било какав јак аргумент променио бих свакако мишљење.
Srecna ti nova godina, da si mi ziv i zdrav...a da imas malo vise godina i da se secas kako je bilo pocetkom 90-tih ne bi postavljao ovakva pitanja.
Istok je uvek levo!

NamelessNNLice

Цитат: Pauleta9  Јан 01, 2020, 02:45 пре поднеSrecna ti nova godina, da si mi ziv i zdrav...a da imas malo vise godina i da se secas kako je bilo pocetkom 90-tih ne bi postavljao ovakva pitanja.

Е хвала, такође. Па ајде упути ме како је било почетком деведесетих (рођен сам 1990.) и како ти догађаји потврђују да је Човић донео исправну одлуку.

Друлић

Terziću odlazi, uprava napolje! 24.10.2019.
Цитат: dejan80  Окт 17, 2016, 16:41 поподне
Zamisli na klupi Miodrag Grof Bozovic a u spicu Jan Venegor of Heselink... I Predrag Sikimic, razume se... Kako to gordo zvuci!Celtic

Цитат: NNLice  Јан 01, 2020, 03:18 пре поднеЕ хвала, такође. Па ајде упути ме како је било почетком деведесетих (рођен сам 1990.) и како ти догађаји потврђују да је Човић донео исправну одлуку.

To što misliš da je ovu odluku mogao da donese Čović najviše govori o tvom razumevanju naše stvarnosti.

NNLice

Цитат: Celtic  Јан 01, 2020, 12:07 поподнеTo što misliš da je ovu odluku mogao da donese Čović najviše govori o tvom razumevanju naše stvarnosti.
Па искрено, прилично сам сигуран да одлуку није донела ни БИА. Иако сам размишљао о томе да ли и Човић има неке индиректне користи од свега овога. Али кад би тако било (да је одлуку донео неко други), то би значило да је одлука политичке природе, а колико знам овде је забрањено политичарење, па нисам желео да износим теорије завере. Али ко год да је донео одлуку мислим да то није да би се заштитили наши играчи нити да би се на тај начин спречио неки лош сценарио по наше људе доле који протестују.