• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Рад управе клуба

Започео aragorn, Дец 24, 2019, 19:41 поподне

« претходна тема - следећа тема »

северна страна


Deda Stanoje

Цитат: Dzontra  Јан 06, 2020, 19:23 поподнеDa ne bi dolazilo do zamene teza, treba napomenuti da svakako ne očekujemo od kluba da izađe u javnost sa ultimativnom verzijom slučaja odlaska Dženkinsa u SAD, i da se izjasni ko je ubio Kenedija i da li je bilo kneževe večere, već da u relaksiranom tonu prvi saopšti činjenicu da jedan od igrača trenutno nije u ekipi, a ne da o tome čitamo u tabloidima.

Uveren sam da na početku treće decenije 21. veka nije potrebno plastično objašnjavati kako bi to obraćanje trebalo da izgleda, ali da ne bi došlo do nerazumevanja, evo jednog najobičnijeg primera:

Igrač taj i taj je zbog privatnih razloga, i u dogovoru s klubom, otišao u SAD.

Upravo onako kako je Šakota nastupio na konferenciji za medije. I to je sasvim dovoljno u cilju ozbiljnosti i relevantnosti.

Ovako, zbog te čudne omerte, trenutno na društvenim mrežama zapažamo da navijači Crvene zvezde u ogromnoj većini reaguju nepoverljivo, sa zebnjom i uznemirenošću... Pa jel se tako gradi kredibilitet i uzajamno poverenje sa navijačima?

I onda, na sve to, još ovde tema o igračima biva zaključana, kao nekakva katakomba u kojoj su se skriveni okupljali ranohrišćani... Što dodatno podiže podozrenje i nepoverenje, jer je teško pretpostaviti da se tema zaključava zbog nečeg lepog i blagodarnog.

A upravo je poverenje najbitnija stavka. Nekad pobeđuješ, nekad gubiš, trofeje osvajaš ili ne osvajaš, ali ako izgubiš poverenje navijača i zvezdaške javnosti nemuštim delovanjem, sve po ladu da te ne poznadu, onda je to problem veći od odlaska igrača ili izgubljene utakmice.
Deluje da je upravu ove sezone stavilo na iskušenje nekoliko vanrednih dogadjaja gde su evidentirane ozbiljna kašnjenja u reakciji.Da li zbog nemanja rešenja,počev o osveženju rostera,pa završno sa neodlaskom na utakmicu i i od juče sa "slučajem" Dženkins koji je u toku.Ok,sačekaćemo da se ova situacija razbistri ali ovo je nagomilano vanrednih situacija koje bi stale u 5 sezona.Jedino gde je kontinuitet prisutan su saopštenja koja su u  zadnje vreme dosta zbunjujuća i kontradiktorna a govore o istoj temi.Nama kao ozeblom sunce treba povratak na sportski kolosek,teren, gde smo najbolji i gde se dobro snalazimo,ovo ostalo nam oduzima dragocenu energiju a drugi deo sezone je poceo i nove greške bi nas udaljile od uspešne sezone u junu.

Uroš7

Čović u jutarnjem na Happy-ju , govorio je i o utakmici protiv Budućnosti ...

Banesto

Цитат: Uroš7  Јан 15, 2020, 10:41 пре поднеČović u jutarnjem na Happy-ju , govorio je i o utakmici protiv Budućnosti ...

I sta je rekao

Сале_СД

Da li neko može da me uputi gde mogu da nadjem dokument o uspešnom okončanju UPPR-a, ako takav dokument uopšte može da se nadje, sa potpisom i pečatom? Zahvalan unapred svima koji budu želeli da mi pomognu.
Само ТИ у моме срцу си, једна, једина, непобедива моја љубави!

Celtic

Цитат: Сале_СД  Јан 20, 2020, 22:22 поподнеDa li neko može da me uputi gde mogu da nadjem dokument o uspešnom okončanju UPPR-a, ako takav dokument uopšte može da se nadje, sa potpisom i pečatom? Zahvalan unapred svima koji budu želeli da mi pomognu.

U Privrednom sudu u Beogradu.


северна страна


nick79

Јан 31, 2020, 13:39 поподне #87 Last Edit: Јан 31, 2020, 18:26 поподне by nick79
U potpunowti podrzavam nameru uprave da pitanje o toj utakmici istera na cistac. Poteebno je doneti odluku pa da vidimo.

Ali ova liga je definitivno pukla. Imamo ligu u kojoj predsednistvo ne moze da donesu odluku? Cekaju da prodje dovoljno vremena da se smire strasti. Ne mogu svi biti zadovoljni odlukom to je bar jasno.

Ono sto ne podrzavam u ovom saopstenju, ali se ogradjujem da sam mozda i pogresno razumeo - rekao bih da postoji odredjena prikrivena pretnja. U fazonu znamo sta ste radili, imamo i neke snimke i ukoliko ne budemo zadovoljni odlukom pusticemo ih u opticaj. Ako vec ljudi iz lige se bave takvim stvarima za koje bi europol bio zainteresovan, sta trazimo sa takvim ljudima u zajednickom projektu? Zasto ne dostaviti svima kojima treba podatke kojima raspolazemo? Ovo nije prvi put da Nebojsa Covic na ovaj nacin komunicira u javnosti i ovaj deo saopstenja je sigurno njegovo delo.

m_p


dejank72

Феб 09, 2020, 18:43 поподне #89 Last Edit: Феб 09, 2020, 20:14 поподне by dejank72
Ako sam dobro razumeo klub je sada na kraju tužio ABA ligu ali se i pored toga niko iz lige nije oglasio. Zanima me koliko proces može da traje i da li presuda suda može da se primeni retroaktivno jer sezona je na kraju i ne vidim smisao presude ako ona dolazi npr. za godinu dana ili duže a u tužbi se spominju odluke vezane za našu neodigranu utakmicu protiv Budućnosti kao i neke probleme na utakmici Cedevite (o kojima ne znam ništa), kao i usaglašavanje Statuta sa realnim stanjem pošto je na snazi i dalje verzija Statuta u kojoj su osnivači lige neki klubovi koji se više ne takmiče u njoj ili možda čak ni ne postoje.
I jedno čini mi se zdravorazumsko pitanje. Da li može da postoji jedna liga u kojoj se organi ne izjasnjavaju oko najbitnijih pitanja ili ignorišu pitanja i inicijative klubova u ovom slučaju osnivača ali i šampiona iste?
Nema dana a da ne mislim na tebe...

Celtic

Цитат: dejank72  Феб 09, 2020, 18:43 поподнеAko sam dobro razumeo klub je sada na kraju tužio ABA ligu ali se i pored toga niko iz lige nije oglasio. Zanima me koliko proces može da traje i da li presuda suda može da se primeni retroaktivno jer sezona je na kraju i ne vidim smisao presude ako ona dolazi npr. za godinu dana ili duže a u tužbi se spominju odluke vezane za našu neodigranu utakmicu protiv Budućnosti kao i neke probleme na utakmici Cedevite (o kojima ne znam ništa), kao i usaglašavanje Statuta sa realnim stanjem pošto je na snazi i dalje verzija Statuta u kojoj su osnivači lige neki klubovi koji se više ne takmiče u njoj ili možda čak ni ne postoje.
I jedno čini mi se zdravorazumsko pitanje. Da li može da postoji jedna liga u kojoj se organi ne izjasnjavaju oko najbitnijih pitanja ili ignorišu pitanja i inicijative klubova u ovom slučaju osnivača ali i šampiona iste?

Ne postoje nikakvi organi mimo samih klubova. Predsedništvo je rotirajuće i čine ga predstavnici tri kluba. Tako da je to u suštini sve dopisivanje sa samim sobom.

Sudski proces može da dovede do neke naknade štete ali u pogledu takmičenja i njegovog ishoda na taj način ništa ne može da se promeni.

dejank72

Цитат: Celtic  Феб 09, 2020, 20:44 поподнеNe postoje nikakvi organi mimo samih klubova. Predsedništvo je rotirajuće i čine ga predstavnici tri kluba. Tako da je to u suštini sve dopisivanje sa samim sobom.

Sudski proces može da dovede do neke naknade štete ali u pogledu takmičenja i njegovog ishoda na taj način ništa ne može da se promeni.
Svašta, koja indijanština! Podvig je što je liga sa takvim ili sličnim pravilima opstajala toliko dugo a najveći će podvig biti ako nastavi da živi po istim principima. Msm koja sudska naknada štete može da ti kompenzuje izgubljenu titulu i takmičenje u npr. EL? Znači fazon dogovore se tri kluba da skenjaju nekog, prave se ludi, ćute i skenjavaju... I ne možeš im ništa! Strašno!
Nema dana a da ne mislim na tebe...

Celtic

Цитат: dejank72  Феб 09, 2020, 23:16 поподнеSvašta, koja indijanština! Podvig je što je liga sa takvim ili sličnim pravilima opstajala toliko dugo a najveći će podvig biti ako nastavi da živi po istim principima. Msm koja sudska naknada štete može da ti kompenzuje izgubljenu titulu i takmičenje u npr. EL? Znači fazon dogovore se tri kluba da skenjaju nekog, prave se ludi, ćute i skenjavaju... I ne možeš im ništa! Strašno!

Ovde se konkretno i ne radi o problemima samog takmičenja jer redovni sudovi i ne smeju sa se mešaju u takve stvari.
Radi se o problemima unutar privrednog društva, gde naš klub, kao jedan od osnivača, trpi znog (ne)činjenja odgovornih lica u preduzeću.

Generalno bih tužbu, koliko god izgleda da je u potpunosti utemeljena, podveo pod pritisak na ligu i druge klubove osnivače da se dozovu pameti dok ne bude kasno.

bm

Čitam ovih par tema o KK- protivnici, pojačanja, navijanje...

Moram zaista da pohvalim Nebojšu Čovića, njegov rad i trud.

Sa kakvim se čovek nemanima bije-ABA, KLS, udruženi protivnici, politika, mediji, sopstvena publika...
Veliko poštovanje za čoveka, zaista!!!!

Ujedali smo i mi svi ovde pre mesec i nešto dana, za x stvari, da ih ne pominjem.

Čovek je pobedio sujetu, razuverio veliku većinu, rešio probleme, i nastavio da se bori za klub na svim poljima...

Verujem da se i njemu više sku....o sve , ali još jednom, VELIKO POŠTOVANJE ZA SVE ŠTO ČOVEK RADI!

aleksandarasr

Цитат: bm  Феб 10, 2020, 13:14 поподнеČitam ovih par tema o KK- protivnici, pojačanja, navijanje...

Moram zaista da pohvalim Nebojšu Čovića, njegov rad i trud.

Sa kakvim se čovek nemanima bije-ABA, KLS, udruženi protivnici, politika, mediji, sopstvena publika...
Veliko poštovanje za čoveka, zaista!!!!

Ujedali smo i mi svi ovde pre mesec i nešto dana, za x stvari, da ih ne pominjem.

Čovek je pobedio sujetu, razuverio veliku većinu, rešio probleme, i nastavio da se bori za klub na svim poljima...

Verujem da se i njemu više sku....o sve , ali još jednom, VELIKO POŠTOVANJE ZA SVE ŠTO ČOVEK RADI!


Istina! Ako uspe da pobedi ovu azdaju koju sada imamo ispred sebe (limari i bokanovci ujedinjeni), coveka dozivotno ostaviti! Ja mislim da nismo ni svesni sta nas ceka u polufinalu...Bog sami zna kako ce se sve to zavrsiti...

rille83

Цитат: aleksandarasr  Феб 10, 2020, 13:50 поподнеIstina! Ako uspe da pobedi ovu azdaju koju sada imamo ispred sebe (limari i bokanovci ujedinjeni), coveka dozivotno ostaviti! Ja mislim da nismo ni svesni sta nas ceka u polufinalu...Bog sami zna kako ce se sve to zavrsiti...

A ako ne uspe sto je takodje vrlo moguce, ovde ce ga razapinjati na krst i koliko odmah zaboraviti i limara i bokana i svu tu mafiju. Na kraju obrni okreni nekako uvek ispadne da smo mi najslabija karika sami za sebe, ne treba nam neprijatelj.

A vec imamo jedan takav primer. Sezona sa Alimpijem. Isto ovo su nam radili a kada nismo uspeli da ih pobedimo svi su krenuli na trenera i ljude iz kluba.
Sto se mene tice ja im nikada necu zaboraviti taj kriminal i nikada necu reci da je za tu sezonu kriv trener.
Моја странка је
Звезда, а зна се колико има
чланова. Више од половине
Србије, па дијаспора.
Viktor Jelenic - covek koji place samo kada je srecan a plakao je jedino u svojoj Zvezdi!


aleksandarasr

Цитат: rille83  Феб 10, 2020, 15:03 поподнеA ako ne uspe sto je takodje vrlo moguce, ovde ce ga razapinjati na krst i koliko odmah zaboraviti i limara i bokana i svu tu mafiju. Na kraju obrni okreni nekako uvek ispadne da smo mi najslabija karika sami za sebe, ne treba nam neprijatelj.

A vec imamo jedan takav primer. Sezona sa Alimpijem. Isto ovo su nam radili a kada nismo uspeli da ih pobedimo svi su krenuli na trenera i ljude iz kluba.
Sto se mene tice ja im nikada necu zaboraviti taj kriminal i nikada necu reci da je za tu sezonu kriv trener.

Ovo bolodovano si u pravu, kad pogledamo sa ove tacke gledista...Generalno, ne mozes kriviti ljude, koji ne znaju za ovaj forum, vec citaju ono sto im servira grobarska stampa kroz svoje kanale (Kurir, Mozart, Novosti, Blic, Arena, 02...itd...)Mi na tom polju, edukacije ljudi i nacinu da cuju sta je prava istina, gubimo vec godinama unazad...Dok se to ne desi, da imamo istinu u svim gore navedenim medijima, vecina ljudi ce pljuvati po difoltu, jer jednostavno nemaju gde da cuju pravu istinu...A istina danas je, da su se svi urotili protiv nas i zele da nas vide na kolenima...O tome treba pricati na svakom koraku i svuda gde mozemo...Nebojsa mora da ima spreman plan, sta raditi ako krenu da nas kradu u prvoj utakmici plej ofa! Koji su koraci koje ce klub preduzeti?Nesto moramo po tom pitanju ozbiljno uraditi, inace cela sezona i ovakav roster koji imamo pada u vodu! Niko me ne moze ubediti da je ovakva/nikakva Buducnost bolja od nas i da nas mogu dobiti dva puta u 7 dana!

Косингас

Копираћу на ову тему поруку са коментарисања...

Необјашњиво је да је од Човића, који је читав живот у кошарци, испао паметнији и мудрији један Остоја Мијаиловић, анонимус што се тиче кошарке.

Човјек одрешио кесу за правог тренера, добио резултат одмах. Човић не штеди новце на свим пољима, доводи скупоцјене играче на свакој позицији, само новац штеди када су у питању тренери. А добро знамо да је то најбитнија позиција у кошарци.

Доводи анонимусе, пензионере...шта је следеће Небојша?

Узми новац за наредне године и уложи у повратак Дејана Радоњића. Нећеш се бринути о учешћу у плеј офу сигурно. Овако су ти узалуд сви новци које дајеш за играче када нема ко да их води.

Готово да не постоје тренери у Европи тренутно, да су ЕЛ ниво, и да су нама доступни. Један од ријетких, нама доступних тренера је сигурно Дејан Радоњић. Послије не баш славне епизоде у Бајерну (макар што се тиче ЕЛ, у Њемачкој је доминирао), Дејо нам је доступан и сигурно можемо наћи заједнички језик са њим.

Неки кажу да се њему не жури у проналаску новог клуба јер му Бајерн плаћа крај ове и наредну сезону.
Ја не вјерујем да ће Дејо бити 2 године без посла јер је у најбољим годинама, прије или касније ће му уговор понудити нека ЕЛ екипа, нека Басконија, Олимпијакос или сличне екипе. Сумњам да је имао у Бајерну већу плату него што је Партизан дао Тринкијерију. Глупости су да ми немамо те новце за тренера.
Имамо за довођење 19 играча, али немамо за правог тренера? Не вјерујем у те приче.
Скрати ротацију на 14-15 играча и доведи правог тренера.

Ако ми не реагујемо сада, бојим се да ће касније бити касно. Партизан ако освоји ове године аба лигу и заигра ЕЛ, мислим да ћемо опет имати велике муке да их скинемо са престола.
 
"Све што видим и чујем около, толико је ужасно, страшно и кошмарно, да бих пао у потпуни очај, ако не бих веровао, знао и видео да последња реч припада Богу."
Старац Пајсије Светогорац

ognja

Nebojsa, raspustaj ovu grupu penzionera, podmaldjuj sastav, dovedi Radonjica, pa da vec sad pravimo ekipu za sledecu sezonu.

Ovo ne lici ni na sta.
NAKURAC, NAKURAC, PARTIZANE NAKURAC!!!

Zarate

Мени дуже време на нерве иде то што се ми као клуб мачујемо са свима живима, значи од Будућности, Партизана, АБЕ, Морнара, овог оног а не гледамо да у свом дворишту имамо огроман проблем.

Проблем нам је прво тренер и стручни штаб, од дана кад је Дејан Радоњић напустио клуб, ми ЈЕДНОГ крштеног тренера нисмо имали, значи редом: Алимпијевић, Томић, Гавриловић и Шакота. Један је био премлад и изгубио ауторитет екипе, друга двојица помоћници прикривени у улози првог тренера а овај последњи већ ветеран и човек без неког јасног плана игре. Већ сам писао о Шакоти и његовим шаблонским изменама, немам снаге опет да пишем ни жеље.

Играчки кадар нам није правилно селектиран на једним позицијама смо претрпани а на другим немамо адекватну замену за једног играча и тако у круг, грешимо ове сезоне од августа а најгоре што је све на почетку деловало да би могло бити итекако добро а испало је итекако лоше.

Да будем до краја тачан, управа клуба има времена да ово поправи, да се вратимо на прави пут, промена тренера, повратак Радоњића за почетак. Ово што сад имамо је разбијена банда на терену и изгубљени тренер ветеран а највећа жал остаје јер је наш тим индивидуално далеко квалитетнији од свих ривала у АБА лиги, тога је већина нас и свесна. Овај куп долази у најважнијем могућем тренутку, где би освајањем успели бар привремено да угасимо пожар.