• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

РАСПЛЕТ КОШАРКАШКИХ ТАКМИЧЕЊА

Започео Селектор, Апр 24, 2020, 11:37 пре подне

« претходна тема - следећа тема »

Sektor


Stribor

Цитат: tokyo  Мај 29, 2020, 14:35 поподнеSigurno je da nije sve to baš jednostavna priča.I ima sigurno i PAO svojih neisplaćenih potraživanja od EL,nije sve to jednosmerno sigurno.Vrlo je moguće da svi klubovi nisu skroz isplaćeni za ovu sezonu,plus toga ovo otkazivanje sezone sigurno košta mnogo para.Mislim da je Janakopulos jedini za sada koji otvoreno priča o nezadovoljstvu kako se stvari odvijaju.Očekujem da vremenom uslede problemi sa još klubova.Koliki problemi,i šta će sve oni uzrokovati,to je još neizvesno.Bilo bi veliko iznenađenje da ovih 18 klubova koji sada figurišu kao učesnici EL,da svi bez izuzetka igraju narednu EL.Biće tu potresa svakojakih,skoro sigurno.Jednostavno takva je situacija,skroz nepredvidiva i nenormalna.
Mislim da je to zamena teza, to sta Janalopulos radi. Nesto slicno sto i ovi prekoputasi rade. Ne mozes nezadovoljsto da usmeravas ka Djordiju (citaj Zvezdi, Covketu sto ne igras EL). Sta je njemu Djordi kriv sto se desila visa sila. Bice kriza, ali bice je svuda.

Svi mudro cute samo on naso da lupetara i naravno nesposobna fiba. Ko veli da iskoristi priliku.

Kad su takvi potresi, kao i u ekonomiji, retko kad puknu veliki obicno se raspadnu oni mali. Real, Barsa, CSKA ce da smanje budzete, a neki mali ce da se ugase.

Taj shaban me mnogo nervira :) ukenjao klub zbog svoje nesposobnosti pa mu sad krivi svi okolo (nama poznat scenario).

северна страна

Пошто је готово са свим кошаркашким такмичењима, ова тема иде под кључ. 

А и почеле су разноразне глупости да се пишу. Неки никако да науче шта је дозвољено на овом форуму, а шта не.