• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

СВЕ ВЕСТИ - БЕЗ КОМЕНТАРИСАЊА!

Започео северна страна, Дец 25, 2019, 20:31 поподне

« претходна тема - следећа тема »

северна страна


Nameless

Predrag Danilović: Nadam se da će Kup u Nišu proteći u najboljem redu

Po 16. put ikada, a 6. uzastopno, niška hala "Čair" biće domaćin završnog turnira Kupa Srbije, koji će se igrati od 13. do 16. februara. Ugovor o saradnji potpisali predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i gradonačelnik Niša Darko Bulatović, a Danilović je rekao da se nada "da će turnir proteći u najboljem redu, kao i svi prethodni".

Povodom same organizacije turnira nisu se poslednjih godina žalile ekipe, ali je bezbednost publike često upitna. Tako je pre tri godine baklja poletela sa tribine i pogodila bivšeg gradskog većnika i dugogodišnjeg funkcionera Košarkaškog saveza Miodraga Radovića u glavu. Južne vesti su u više navrata tokom poslednjih godina pitale policiju šta se dešava da tim slučajem, ali je odgovor bio da se "nije došlo do podatka o konkretnom licu".

Prošle godine je pak bilo velikih pritužbi na regularnost iz tabora poraženog u finalu - Crvene zvezde.

Uprkos svemu, Danilović kaže da je svaki turnir do sada protekao u najboljem redu, te da se nada da će i sada biti tako.

Inače, na ovogodišnjem izdanju Kupa Radivoja Koraća za "Žućkovu levicu" boriće se srpski predstavnici u ABA ligi Crvena zvezda, Partizan, FMP i Mega i finalisti drugog stepena Kupa užička Sloboda i beogradski Radnički. Nastupiće i čačanski Borac i beogradski Dinamik, kao trenutno najbolje plasirani u Košarkaškoj ligi Srbije, mada je beogradski klub zapravo trećeplasirani, ali je zauzeo mesto drugoplasirane Slobode.

КРК се игра од 13-16. фебруара