• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Из тренерског угла - анализа игре, похвале, примедбе и сугестије

Започео северна страна, Дец 25, 2019, 20:28 поподне

« претходна тема - следећа тема »

sinisa


Vatrogasac

Bolji je zato sto nam napad ne funkcionise kako treba.Tad su ti jedino takvi igraci i potrebni.U ekipi koja ima glavu i rep naravno da nije bolji


Друлић

Pa dobro, i Stratos ima sličan košarkaški karakter, samo što ima drugačiji napadački repertoar, rekao bih polivalentniji. Neko je ranije napisao da veruje da u EL posle Šveda, Stratos ima najveći procenat realizacije po prijemu lopte, u prevodu- kad primi loptu, pokušaće da poentira, u ređem broju situacija će dodati loptu.
Terziću odlazi, uprava napolje! 24.10.2019.
Цитат: dejan80  Окт 17, 2016, 16:41 поподне
Zamisli na klupi Miodrag Grof Bozovic a u spicu Jan Venegor of Heselink... I Predrag Sikimic, razume se... Kako to gordo zvuci!IlijaIka14

Da nije doveden Stimac koji je kao krava, napravi dva, tri poteza i onda sutne kofu i prospe mleko,centri bi nam ostali bez poena cele godine... :)

Za Kuzmica je odavno trebalo uvideti da je covek invalid za ovu sezonu i trebalo je ostaviti ga da trenira cele godine, a ne forsirati bilo sta...

Promasaj sa Gistom je neverovatan, napadcki je krenuo dobro sezonu,pegla odbranu, ali je izgleda prestao i to da radi.

Napadi su lako citljivi, kada je Beron u igri onda se ceka njegovo demarkiranje, a kada je Panter lopta kod njega, pa sta nam Bog da, alternative nema.

ДЕЛИЈЕ

Цитат: Друлић  Феб 12, 2020, 16:35 поподнеPa dobro, i Stratos ima sličan košarkaški karakter, samo što ima drugačiji napadački repertoar, rekao bih polivalentniji. Neko je ranije napisao da veruje da u EL posle Šveda, Stratos ima najveći procenat realizacije po prijemu lopte, u prevodu- kad primi loptu, pokušaće da poentira, u ređem broju situacija će dodati loptu.
Stratos može da napadne iz milion situacija.Može da napadne sa niskog posta,može da igra licem 1 na 1,može da iskreira iz pika,lepo se otvara u širinu kad je na 4 i pogađa trojke,takođe ima i odličan ulaz.On igra i dobru odbranu za svoje godine,i mnogo mi je krivo što neće igrati na Kupu.
Od rođenja mog nije prošlo bez imena tvog...

kavali985

Naš najveći problem je odbrana od pika. Ono što su Jerebko i Buker radili, pogotovu u 1/4 bilo je kao na treningu.
Ono što je Luković radio ne zaslužuje ni komentar. Čovek 10/10, 23 poena, samo jednom dao više od toga u ABA ligi u poslednjih 5 godina.