• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Форумаши поклањају карте

Започео северна страна, Дец 25, 2019, 20:32 поподне

« претходна тема - следећа тема »

северна страна

Драги и цењени форумаши


Било је разноразних акција које сте ви подржали и које су захваљујући вама и само вама успеле и биле спроведене од идеје до реализације. Ово не знам како да назовем, нити искрено размишљам о томе, али идеја је проистекла на основу доста људи великог срца који су се у прошлости јављали желећи да помогну својој браћи што куповином или поклањањем карти за одређени меч. Акција куповине карата против Лаборал Куће само показује вашу величину на коју сви морамо бити поносни.

Ипак, ово није нешто што би требало бити мега карактера, нешто што ће изазвати тренутни бум и нестати кроз неколико недеља, већ потпуно супротно. Сведоци смо сви заједно у каквој се ситуацији живи, да су потребна средства и средства да би се одгледао вољени тим, да ли у ЕЛ, Аба лиги или Јсл. Да студенти чувају сваки динар да би купили сезонску или дневну карту, да се незапослени одричу свега и жртвују много за један дан проведен уз свој клуб.

Идеја је проста. Како је ово место вазда било спона за будућа пријатељства, познаства и верујем занимљива дружења,  нека и овог пута послужи сврси и наставља да поставља стандарде. Наиме, како сам наслов каже, форумаши поклањају карте. Свремена на време, јаве се добри људи са жељом да помогну и пошто нису у могућности да присуствују некој утакмици а желећи да помогну клубу, уједно помогну и браћи по навијачким бојама, тако што донирају одређени новац за одређени број карата.

Доста полемике се води на тему посете Звездиних утакмица и већина нас зна у чему је проблем. Можда ово и неће поправити знатно посету, можда и хоће у неко догледно време али ће неког усрећити засигурно, што је више него довољно.

Нека се једном недељно помогне неколицини или јединки, што се мене тиче бићу задовољан. Све преко тога је огроман успех. Није битно да ли је Фенер, Реал, Тајфун, Цибона, Јавор или Офк Београд у питању, битно је да имамо људе добре воље који желе да помогну а сигурно је да их има овде пуно и исто тако да они који из било ког разлога нису у могућности да купе карту, јаве се и договоре за исту. Покушаћемо све ово, па ћемо видети има ли смисла за постојање овако нечега овде. Од свих нас зависи.

Ово није тема за сервисне информације (јел остало још карата, када ће карте у продају, колико је карата продато итд).Поклони карту, помогни клубу и брату!!!

baloteli1986

Bitno je kad sezonac ne moze da ide na trkmu da da nekom sezonsku ili napise na forumu ko sto je meni dao decko iz Panceva za Valensiju glupo je da se desi ono sto se desilo ko protiv Olimpijakosa da budu poluprazni sektori za sezonce

DJBokeh

Sezonac sam i vodio bih prijatelja iz Italije na Bajern. Ako neko zeli da ustupi sezonsku ili je proda kao ulaznicu za jednu utakmicu neka javi. Hvala unapred i sve najbolje u novoj godini delijama!