• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

ИНФОРМАЦИЈЕ О ФОРУМУ

Започео aragorn, Дец 28, 2019, 01:04 пре подне

« претходна тема - следећа тема »

aragorn

Dragi forumasi,

primeticete da smo napravili veliki rez sto se foruma tice. Nismo bili dostupni par sati, jer smo premestili RSB portal na novi server. Tom prilikom smo doneli i neke odluke u cilju da како forum tako i sajt bolje funkcionisu.

Primeticete da na forumu nema nicega, odnosno da su sve teme prazne. To je zato sto jesu :)

Ipak, to ne znaci da necete moci da procitate sta je neko do juce pisao. Za registrovane clanove RSBa (dakle ne clanove kluba, nego registrovane korisnike foruma) postoji podforum "Arhiva stari server" koja vas zapravo vodi na posebnu lokaciju koja vam prikazuje forum sa starog servera. Shvatite to kao kopiju dosadasnjeg servera, samo sto u njoj necete moci da pisete, vec samo da citate postojece teme. U pocetnom periodu cete moci i da se ulogujete, i poglrdate vase privatne poruke, ali ce vremenom logovanje na arhivu biti zabranjeno. Tako da ako imate neke privatne poruke koje zelite da imate, sacuvajte ih dok je pristup jos moguc.

U principu funkcionalno ne bi trebalo nista a se promeni. Organizacija foruma, izgled, grupe clanova... jedina modifikacija je vezana za dosadasnje postove i nadam se da ce novi server biti izdrzljiviji od prethodnog :)

Sva pitanja kao i do sada mozete postaviti na podforumu Administracija, na temi "Како да ... ? или разна подешавања на форуму...".
Patrijarh Pavle: "Budimo ljudi, iako smo Srbi..."