• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

Дресови Црвене звезде

Започео Шапчанин, Мар 07, 2020, 00:02 пре подне

« претходна тема - следећа тема »

Да ли вам се свиђа нови дрес?

Да
Не

Raymond

Мишљења сам да је небитно да ли се продају дресови или не, дресови макар за играче морају да буду најквалитетнији могући. Ако сматрају да им зарада од продаје дресова није довољна нека нас прескоче. Звезда као редован учесник најелитнијег европског такмичења би морала да на утакмицама барем има најквалитетнију могућу опрему.
Жељко Гаврић је лево крило.

napster

Цитат: Raymond  Сеп 07, 2020, 09:55 пре поднеМишљења сам да је небитно да ли се продају дресови или не, дресови макар за играче морају да буду најквалитетнији могући. Ако сматрају да им зарада од продаје дресова није довољна нека нас прескоче. Звезда као редован учесник најелитнијег европског такмичења би морала да на утакмицама барем има најквалитетнију могућу опрему.

Pa mi i imamo najkvalitetniju mogucu opremu, ovde pricamo o dizajnu, koji je realno sjajan.
... А кад срце стане на њему нек пише, жалим што те нисам волео још више!

Raymond

Осврнуо сам се само на ово што сте ти и ватрогасац писали, без да ми ико од вас замери, да ћемо дресове прве класе да добијамо кад будемо куповали као навијачи албе. Писало се већ о томе али код нас ретко ко носи дресове и на утакмицама а не овако и пре ће да купи неко мајицу у Звездином или бутику Делије коју може да носи и по граду него дрес који ће да обуче једном недељно можда. Мени је дрес до јаја ствар да се има али кажем поготово тај кошаркашки дрес без рукава баш нигде осим на утакмицу не можеш да обучеш. Са друге стране произвођачи не треба да чекају да нама овде у држави сване и да се менталитет људи промени него да нам шаљу најквалитетније могуће ако су већ пристали да нам буду спонзори. Дрес као дрес, Звездин је и што га више гледам све ми је лепши и лепши.
Жељко Гаврић је лево крило.

Gospodin covek

Цитат: napster  Сеп 07, 2020, 08:30 пре поднеBaci na brzinu pogled kad igra Alba koliko ljudi u hali nosi zuti Albin dres, pa ce ti sve biti jasno.

Kad i mi krenemo u masovnu kupovinu dresova, tad cemo i da zasluzimo tretman prve klase.

Pa sami su iz kluba u saopštenju poručili da ćemo imati unikatan dizajn, odatle i to očekivanje. Dres je lep, ništa mu ne fali, ali ipak izgleda kao generičan Adidas dres. 7,5/10 od mene.

napster

Цитат: Gospodin covek  Сеп 07, 2020, 10:14 пре поднеPa sami su iz kluba u saopštenju poručili da ćemo imati unikatan dizajn, odatle i to očekivanje. Dres je lep, ništa mu ne fali, ali ipak izgleda kao generičan Adidas dres. 7,5/10 od mene.

Dace Bog da bude generican uvek, da samo gledamo ove proste crveno-bele pruge, a ne neke gluposti od robokapa kao prosle sezone.

Nas dres je najlepsi kad je jednostavan.
... А кад срце стане на њему нек пише, жалим што те нисам волео још више!

MilosChe

Dres je svedenog dizajna, tradicionalne pruge i crvene boje - za moj ukus odličan i (mnogo) bolji nego lane.


ljubakg

Meni je dres predobar,to je to, adidas klasika, samo što sam više da nam za domaću varijantu budu crvena leđa i crveni šorts, al dobro...
Pretpostavljam da će kao i prethodnih sezona, treća garnitura biti plava.

Mist

Цитат: Raymond  Сеп 07, 2020, 09:55 пре поднеМишљења сам да је небитно да ли се продају дресови или не, дресови макар за играче морају да буду најквалитетнији могући. Ако сматрају да им зарада од продаје дресова није довољна нека нас прескоче. Звезда као редован учесник најелитнијег европског такмичења би морала да на утакмицама барем има најквалитетнију могућу опрему.

Upravo to!

Ne bih imao sta da dodam. A sto se samog dizajna tice, tu ne zameram nista, sto jednostavnije crveno - bele pruge, bez preteranog filozofiranja.

Gavrilo Princip

Dresovi su bomba, jedni od najlepših, možda i najlepši do sada

Darkko

Vidim sad da je Pao predstavio dresove. Izgleda da je to taj templejt kao i naš. S te strane povlačim trunku nezadovoljstva koju sam imao :D. Ne mogu baš da procenim materijal sa fotografija ali po izgledu može da se kaže da imamo aktuelne dresove.

MalboroMekiKratki

Јако ми се свиђају дресови,делују још боље "у акцији" на тв. Само ми је чудно да немамо дрес који није у црвено белим пругама,јер ми је тешко да поверујем да ћемо у Пиреју играти у некој од ове две комбинација,а и не бих рекао да ће Олимпијакос играти у резервним у Пиреју.
Први пут сам на трибинама,
Ћале каже "сине знај"
Боже помози сад до победе

Vatrogasac

Recano je da ce treca garnitura biti naknadno prikazana

Blade

Meni su se, ne znam iz kog razloga svidjali oni dresovi u kojima je Zvezda igrala Evroligu u sezoni 1998/1999. Domaci jednostavno beli sa crvenim slovima, gostujuci obrnuto.

Trebalo bi ponekad da se naprave za neku utakmicu replike starijih dresova iz nekog perioda, lepo bi bilo. Ne mora za to da bude razlog, nego cisto, onako, za promenu...

Ab

Moja želja za treći dres je teget varijanta sa "našom linijom života" koja se nameće kao glavni motiv ove sezone... Možda je neko slično razmišljao u našem jako dobrom kk marketingu :)