• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

К лига (Јужна Кореја)

Започео Тони, Мај 02, 2020, 17:13 поподне

« претходна тема - следећа тема »

Хоћете ли гледати К лигу?

Да, делује занимљиво
3 (18.8%)
Да, јер нема бољих опција
8 (50%)
Не, јер наше телевизије не преносе
3 (18.8%)
Не, не интересује ме
2 (12.5%)

Укупно гласова: 16

Анкета завршена: Мај 08, 2020, 16:33 поподне

Бошко 996

Видео сам, немам проблем са стримовима, навикао сам на њих :D 
Само ми је скроз нејасно, нема никаквог спорта, уместо да закупиш све утакмице ко СК са Белорусима, ти као преносиш две до три.

Тони

ХАХАХА јел видео неко брата из Сувона који маркира ближу стативу и буквално се крије од лопте :))

dzonidelija

Цитат: Тони  Мај 08, 2020, 13:42 поподнеХАХАХА јел видео неко брата из Сувона који маркира ближу стативу и буквално се крије од лопте :))
Da jbt. Ja nisam ni izvalio tog brata dok nisam video tvoj upis, onda sam premotao strim i imao sam šta da vidim... dosadna utakmica, teške noge što bi rekli naši stručnjaci no vidi se da obe ekipe imaju određeni kvalitet. Gosti odigrali na nulu, domaći imali inicjativu, ali nisu stvorili previše pravih šansi. Svideo mi se štoper Suvona onaj Kanađanin, crnac. Jak u duelu, pokretljiv, solidan na zemlji, dobar sa loptom u nogama opalio je danas par dobrih dijagonala. Doduše i on snosi deo krivice za primljeni gol, cela odbrana je kriminalno reagovala. Inače ovaj lik što je dao gol za domaće ima 41 godinu  :hail:
Цитат: psychokiller  Јун 07, 2019, 21:36 поподне
Информер држава. Информер репрезентација.

Цитат: Drug Član 85  Јун 17, 2019, 19:12 поподне
Za dobrobit mentalnog zdravlja nacije treba raspustiti sve reprezentativne selekcije u fudbalu. Ovo što mi igramo trenutno je u rangu pribaltičkih država.

Тони


Косјерац

Баш су се потрудили да играчима дају мотива


Тони


05:50 леп гол Палочевића који игра сјајно за Поханг ове сезоне. 11 голова и 8 асистенција, на 21 мечу. Легла му је сјајно Кореја и ако Стилерси успеју да га задрже играће ЛШ следеће сезоне. Он и Рус Иљученко су препишали лигу ове године, сјајан тандем.


Vlada 89

Alo komšije...gotova vam je liga,dajte neku analizu...
"To je juriš, to je nalet, nema milosti, sve ili ništa, to je Crvena zvezda u svom elementu, to je Crvena zvezda u svom punom sjaju."

Бошко 996

Нема ту шта да се каже, Улсан на крају просуо све што је градио. Негао искидао сезону. Дамјановићу фалио гол за 10 комада у сезони. Бусан опет у К2. Палочевић један од најбољих играча лиге уз саиграча Иљутченка.

Shoneee

Ulsan izduvao na kraju i u kupu, takodje od Djonbuka...
"Нисам ја навијач Звезде јер сам ја њој потребан, него она мени." 19Simke93

Vlada 89

"To je juriš, to je nalet, nema milosti, sve ili ništa, to je Crvena zvezda u svom elementu, to je Crvena zvezda u svom punom sjaju."