• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

ПРАВИЛНИК ФОРУМА

Започео Bela, Јул 27, 2020, 10:00 пре подне

« претходна тема - следећа тема »

Bela

1. Забрањено је вређање, псовање и провоцирање саговорника Најстрожије је забрањено и подстицање и ширење националне, верске и расне мржње и нетрпељивости. Члан који увредом одговори на увреду биће такође кажњен. Очекује се да корисници поштују друге саговорнике и њихово мишљење без обзира да ли се тим мишљењем слажу или не. Ово се односи на приватне поруке као и на писање на форуму.

2. Забрањен је сваки вид слања нежељених информација и узнемиравања чланова путем приватних порука
Ово се односи нпр. на вређање, провоцирање или слање реклама другим корисницима.

3. Забрањено је лажно представљање или коришћење вишеструких налога

4. Забрањено је објављивање приватних података о другим корисницима, као што су рецимо, адреса становања, број телефона, детаљи о послу, итд

5. Забрањено је објављивање текстова и уписа којима се крше важећи закони Републике Србије као и Устав.
Ово се нарочито односи на пиратерију, изношење приватних података о другим корисницима (рецимо број телефона, адреса, итд.), као и позивање на насиље.

6. Забрањено је објављивање текстова и уписа који су политички мотивисани, дискусије о Влади, странкама, политичарима, итд.
Ово је форум посвећен спорту! Ово значи да је такође забрањено да се постављају слике политичара у аватаре и потписе.

7. Најстрожије је забрањено коментарисање дешавања у другим клубовима на теми о ФК Црвена Звезда, а да то није у оквиру теме (рецимо утакмица са дотичним клубом). Ово
је форум о  Црвеној Звезди, а не о другим клубовима


8. Није дозвољено објављивати поруке без смисла које неће садржати никакав конкретан садржај, типа: "Слажем се.", "И ја.", "Да!", "Не!" "+1", "+1991* и сл.
Било да се са нечим слажете или не, ако износите мишљење, то мишљење и образложите или бар јасно ставите до знања да се слажете са нечијим образложењем.

9. Није дозвољено објављивати поруке које садрже само смајлије.

10. Није дозвољено офтопичарење, сем на теми која је томе посвећена. Не постављајте своје теме у погрешним форумима!
Не шаљите више порука за редом на истој теми, имате опцију за промену поруке. Користите претрагу пре постављања питања или теме.

11.  Навођење извора и/или аутора текста
Уколико преносите текст са интернета или из новина,  дужни сте да  наведете извор текста и име аутора ако је познат.
Уколико аутор није познат, наведите да Ви нисте аутор текста који објављујете. Ово се посебно односи на тему "Све вести - без коментарисања".

12. Забрањено је остављати уписе исписане великим словима
Уколико на форуму пишете великим словима тај чин сматра се викањем и забрањен је на овом форуму. Поготово је забрањено обраћати се другом члану форума великим словима.

13. Забрањено је упозоравати чланове форума на оф топик и правила понашања на темама које нису предвиђене за то. Постове које сматрате онима које крше правила форума "пријавите уреднику" а евентуалне сугестије напишите на теми администрација, предлози, жеље, сугестије.

14. Цена играча на трансфермаркту и подаци о новом клубу на наведеном сајту и википедији нису релевантни извори информација те је забрањено износити их као релевантне параметре или новости.

15.  Забрањено је затрпавање теме порукама које не доприносе квалитету расправа, порукама које нису предмет постојеће теме, поготову у кратком временском интервалу

16. Забрањено је коментарисање у теми "све вести - без коментарисања". Такође је забрањено постављати у поменутој теми вести које су већ постављене, без обзира да ли се ради о истом или измењеном наслову.

17. Забрањено је вређање а посебно чланова, играча, руководства и бивших играча Црвене звезде те називање погрдним именима као и псовање.

18. Забрањено је постављање само линка вести. Копирајте садржај или релевантан део садржаја, и испод тога поставите линк.
No, Crvena zvezda teško da bi postala fenomen kakav jeste da u vreme svog nastanka nije privukla svu beogradsku mangupariju kojoj je iznad svega bilo do teranja kontre. Tako je i ovaj veliki klub stekao oreol velike zajebancije svega i svačega kao glavne oznake beogradskog duha.


Цитат: 19Simke93
Нисам ја навијач Звезде јер сам ја њој потребан, него она мени. Када год сам у могућности, ја тих 2 сата недељно не бих мењао ни за шта друго.