Гајић: Имамо рецепт за дерби

Фудбалери Црвене звезде у среду од 18 часова дочекују вечитог ривала Партизан.

Сваку утакмицу припремамо максимално озбиљно и посвећено. Тако функционишемо и пред дуел са Партизаном, али уз напомену да смо највише фокусирани на то како ћемо ми деловати на терену и одграти у среду. Желимо да наставимо фантастичан низ, а сматрам да бисмо добрим резултатом у дербију направили велики корак ка титули шампиона Србије. Атмосфера у екипи је фантастична и то је један од кључних разлога због којих постижемо сјајне резултате – рекао је Милан Гајић.

Осврнуо се укратко Гајић на своју тренутну форму, али и истакао да је најважније да је екипа на правом путу.

Сезона „тече“ по зацртаном плану. Генерално, задовољан сам начином на који играм ове такмичарске године, али ми је искрено најважније да тим настави да пружа одличне партије и бележи успехе на свим пољима, а ја ћу се трудити да испуњавам очекивања и да увек пружим свој максимум на терену.

Репрезентативац Србије прижељкује победу Црвене звезде у 164. вечитом дербију.

Сматрам да имамо „прави рецепт“. Мислим да је важно да останемо хладне главе, али и да оставимо срце на терену, као и да се боримо храбро до последњег судијског звиждука. Убеђен сам да са правим приступом можемо стићи до тријумфа који је веома важан за целу екипу – закључио је десни бек Црвене звезде.