Годишњица акције „Донирај и доминирај“

Данас се навршава годину дана од почетка акције финансијске помоћи Кошаркашком клубу Црвена звезда, под називом „Донирај и доминирај“. Акција је покренута од стране групе ентузијаста која је наишла на подршку нашег портала и форума, као и клуба. Касније су акцију подржали и остали, укључујући и велики број донатора.

Циљ комплетне акције „Донирај и доминирај“ је скупљање што већег износа неопходног клубу за нормално функционисање. Ипак са обзиром да је коначан циљ акције омасовљавање чланства, онда су све, па и минималне уплате добродошле. Поред основног, други циљ акције је била потпуна транспарентност, те су све донације објављиване на званичној страници клуба али и званичној странице акције. Иако увек има простора за више, акција је до сада у потпуности оправдала своје постојање. Укупно је донирано:

  • 2.770.417,40 динара
  • 9.937,20 евра
  • 1.570,99 долара
  • 3.700,00 франака

Укупно: око 38.000€

Овом озносу треба додати и донацију компаније Генебре од 5.000€.

Сви донатори чији је укупан износ донација премашио 100.000 динара, добили су потписане дресове играча из прошле сезоне, и са овом праксом биће настављено и у будућности.

Акцију су подржале бројне познате личности као и целокупна Звездашка јавност. Клуб је препознао значај овог покрета те је награђен на новогодишњој свечаности КК Црвена звезда. Наиме, сви донатори су проглашени за Звездаше године, а дрес са бројем 1 је уручен члановима екипе акције „Донирај и доминирај“.

РСБ екипа се захваљује свима који су учествовали у акцији „Донирај и доминирај“. Ми ћемо је свакако, у име свих нас у црвено-белом, и даље промовисати и подржавати.

Више о свему на нашем форуму.