Гост нове епизоде подкаста: Огњен Добрић

Гост 16. епизоде подкаста „Pick N Talk“ је Огњен Добрић, играч који је обележио завршницу такмичарксе сезоне 2020/2021 и неко ко је један од најзаслужнијих за освајање триплете у врло турбулентној сезони за нама.

„Шеги“ се као ретко када „отворио“ и говорио о бројним темама: својим почецима у Младеновцу, книнском пореклу и менталитету, колоритним надимцима „Шеги и Гвозден“, посебном односу са Марком Гудурићем и генерацијом која је освојила јуниорску Евролигу, чувеном навијачком снимку из Арене, важној улози свог првог тренера, непроцењивом утицају Милана Гуровића, али и огромном поверењу Дејана Радоњића те 2017.године, али и први повратку на клупу у последњим данима 2020. године.

Ко је (за многе ће бити изненађујући избор) најбољи странац са којим је играо, зашто је утакмица са Панатинаикосом у Београду прекретница сезоне за њега, који је најважнији кош који је убацио, како проводи слободно време, сазнајте у новој епизоди подкаста „Pick N Talk“ од јунака финалне серије АБА лиге, најкориснијег играча финала домаћег шампионата и репрезентативца Србије Огњена Добрића.