Иванић погодио за прву победу у сезони!

Црвена звезда је у 2. колу Линглонг Суперлиге победила екипу Младости из Лучана са 1-0, а стрелац јединог гола на утакмици био је Мирко Иванић. 

 

Шеф стручног штаба црвено-белих, Дејан Станковић направио је неколико измена у саставу у односу на утакмицу са Каиратом. Данас су се у првих 11 нашли следећи играчи: Борјан, Ераковић, Драговић, Панков, Родић, Саного, Канга, Иванић, Фалко, Катаи и Диони.

У првом полувремену видели смо уобичајену слику кад су у питању домаће утакмице Црвене звезде. Противник који је фокусиран на дефанзиву и игру из транзиције, док je Звездa имала иницијативу и нападала. Нажалост, та иницијатива и константни напади нису изродили велики број конкретних и опасних шанси.

Најбољу акцију у режији домаћих фудбалера видели смо пред сам крај полувремена. Иванић и Катаи су одиграли дупли пас, Иванић је сјајно шутирао и погодио мрежу за вођство Црвене звезде од 1-0.

Друго полувреме је протекло у истом ритму као и први део. Нападали су играчи Звезде, док су гости вребали шансу из контра напада. У 55. минуту је Фалко затресао мрежу након центаршута Милана Родића, међутим судија је поништио гол због офсајда.

До краја утакмице гледали смо мирну утакмицу, без већих узбуђења. Играчи Црвене звезде су успели да сачувају стечену предност и тако дођу до прве победе у овој сезони Линглонг Суперлиге.

На вечерашњој утакмици по први пут ове сезоне на терен је крочио и Милош Дегенек, који је заузео место на десном беку и одиграо двадесетак минута.