Још једно у низу признање Евролиге нашем клубу

Маркетинг нашег кошаркашког клуба из године у годину диже стандарде и труди се да буде у кораку са Евролигом. Никад то не прође неопажено и челни људи најелитнијег кошаркашког такмичења у Европи знају то да награде. Тако је било и овога пута када је наш клуб добио је још једно признање за свој вишегодишњи рад у оквиру евролигашке породице и константни напредак на пољу комуникација, маркетинга и начина на који се клуб понаша и презентира своје активности у јавности.

Све своје активности, а њих је била изузетно много и у овој сезони, као и у прошлости, клуб је презентирао кроз посебне акције, али и стандардно кроз све своје канале комуникације и званичне платформе клуба.

Црвена звезда је још једно признање добила и кроз чињеницу да је одлуком Евролиге наш клуб финалиста такмичења за најбољу кошаркашку маркетинг стратегију у Европи, у конкуренцији свих екипа учесника Евролиге и Еврокупа у сезони 2019/20.

Црвена звезда је током целе такмичарске сезоне 2019-2020 развијала и надограђивала концепт и идејно решење под називом „Together We Stand, Together We Can“, који је кулминацију доживео на прослави 75. рођендана Црвене звезде. Осим акције „клуб 100“, КК Црвена звезда почетком марта је у склопу обележавања великог јубилеја клуба имао још много акција које су наишле на изванредан одзив јавности и целокупне евролигашке заједнице.Ту су наравно, и многобројне акције клуба које су пратиле не само сениорски тим током целе сезоне, хуманитарне акције, учешће у друштвено-одговорним програмима, акцији Евролиге „One Team“.

Поред нашег клуба у конкуренцији за сам врх и освајање награде „EuroLeague Marketing Award“ су још клубови: Алба, Ефес, Фенербахче, ЦСКА, Валенсија и Жалгирис.

Крајем јуна следи гласање између свих екипа учесника, а почетком јула и званично проглашење победника.