Јуниори Звезде покорили Кину

Јуниорска селекција која је репрезентовала Србију на турнеји по Републици Кини, вратила се у Београд у среду. Црвено-бели су током претходних 14 дана обишли три града, одиграли 9 утакмица у распону од само 11 дана, оставили изванредан утисак у Кини, и забележили 6 победа у 9 утакмица.

Фото: ККЦЗ

Јуниорска селекција Црвене звезде која је репрезентовала Србију на турнеји по Републици Кини, вратила се у Београд у среду.

Црвено-бели су током претходних 14 дана обишли три града, одиграли 9 утакмица у распону од само 11 дана, оставили изванредан утисак у Кини, и забележили 6 победа уз само 3 пораза чиме су и стекли и епитет победника турнеје.

Фото: ККЦЗ

На три турнира јуниорски тим црвено-белих који је био убедљиво најмлађи на овој турнеји (без Поповића и Павићевића) одиграо је 9 утакмица у три града против селекција Литваније, Хрватске и домаћина Кине и забележио 6 победа.

Црвено-бели су осим праве промоције српске кошарке, на прави начин својим понашањем, играма и односом према домаћину и навијачима, стекли велике симпатије и поштоваоце у Кини која ће током септембра бити и домаћин Светског првенства за сениоре.