Као под Просинечким – генерална провера против бањалучког Борца на Маракани!

Црвена звезда изабрала је противника за генералну проверу.

Као што је познато, због пандемије вируса корона, Црвена звезда ће комплетне припреме одрадити у Србији за разлику од минулих година када се српски шампион припремао у иностранству.

Црвено-бели вредно раде на Дивчибарама и у миру се припремају за европске изазове и почетак нове сезоне. Иако је првобитно планирано да црвено-бели обаве комплетне припреме на Дивчибарама, где су стационирани у хотелу „Црни врх“, Станковић ће на други део припрема своје изабранике повести у Стару Пазову.

Црвена звезда је изабрала противника за генералку. Црвено-бели ће на стадиону „Рајко Митић“ угостити бањалучки Борац 28. јула. За исти клуб 2011. године за последњу проверу определио се и Роберт Просинечки. Тим из Бањалуке изборио је излазак у Европу, а Босну и Херцеговину ће представљати у квалификацијама за Лигу Европе.

Почетак Линглонг Суперлиге Србије планиран је за 1. август, а по свему судећи неће бити одлагања. На отварању шампионата, троструки узаступни шампион ће на „Маракани“ дочекати повратника у елиту, екипу Новог Пазара.