Карте за дерби од среде у продаји!

У среду 26. фебруара почиње продаја карата за предстојећи 162. вечити дерби који ће наш тим одиграти против екипе Партизана у недељу стадиону „Рајко Митић“ са почетком у 18 часова.

Цене карата за ову утакмицу су следеће:

Север: 500 динара;

Југ: 500 динара (продају карата за ову трибину организује искључиво ФK Партизан);

Исток бок: 800 динара;

Исток центар: 1000 динара;

Запад (бок и центар): 1.200 динара;

ВИП Запад: 1.500 динара;

ВИП 1: 3.000 динара;

ВИП 2: 3.000 динара;

ВИП Галерија: 4.000 динара (у цену карте укључени су храна и пиће).

Радно време благајни стадиона „Рајко Митић“ је од 10 до 18 часова сваког дана од среде до недеље.

Подсећамо све власнике сезонских карата за ову сезону да још у данас и сутра могу искористити право приоритета и преузети додатну бесплатну карту за трибину и сектор за који имају купљену сезонску карту. После почетка продаје карата за ову утакмицу, у среду 26. фебруара, преузмимање додатних бесплатних карата на благајни стадиона ће бити могуће уколико у моменту преузимања још има доступних карата у продаји за ту трибину односно сектор. Такође, током периода продаје карата ће бити могуће извршити замену и уместо те, узети карту за трибину са истом или нижом ценом.

Власници сезонских карата који нису у могућности да дођу до стадиона у поменутом периоду, а желе да „осигурају“ додатну карту могу послати захтев електронском поштом на адресу podrska@budideozvezde.rs како бисмо им послали електронску карту у ПДФ формату. Потребно је навести име и презиме, број чланске карте, број сезонске карте као и напомену у случају да се жели карта за другу трибину.