Kaрте за Уникс од сутра у продаји

Kошаркаши Црвене звезде мтс након два везана гостовања у Шпанији, враћају се у своју кућу халу Александар Николић, где их у 12. колу очекује врло важна утакмица са једним од најпријатнијих изненађења досадашњег такмичења тимом УНИKСа. Утакмица је на програму у петак од 19 часова.

Овај меч против екипе која је у своје редове довела бројне играче од који су неки били актери и великих НБА и европских утакмица је изузетно важан за наш тим. Због свега позивамо све присталице Црвене звезде да још једном испуне халу “Александар Николић” и помогну нашим момцима, јер је потпуно јасно да са таквом подршком много лакше могу да дођу до жељеног резултата!

KK Црвена звезда мтс пустиће у уторак тачно у 10 часова у продају појединачне карте за ову утакмицу и то по следећим ценама:

 TRIBINA A, B, C, D   1.300
2 PARTER B, PARTER 4 1.800
3 VIP LOŽA 3.500
4 PLAVA LOŽA 2.600
5 BELA LOŽA 2.200
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED 18.000
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 10.000
8 POČASNO MESTO I RED 20.000
9 POČASNO MESTO II RED 12.000

Продаја се обавља на свим продајним местима Тicket Vison (осим у Делфи књижарама). На следећем линку можете претражити продајно место које Вам је најближе ( https://www.tickets.rs/partners )

Продаја карата за дуел са екипом УНИKСа биће омогућена и онлајн (такође сутра од 10h), а преузимање карата које су купљене тим путем биће у Звездином шопу у Хали А. Николић на дан утакмице од 14h.

Дођите у халу Александар Николић, нашу кућу, и у добро познатој атмосфери помозите нашим момцима да наставе са победама!