KK Црвена звезда појачава кадетску селекцију

КК Црвена звезда наставио је са дугогодишњом праксом да ангажује најталентованије момке из Србије који су скренули пажњу својим кошаркашким развојем, играма и понашањем у својим матичним срединама. У понедељак су стипендијске уговоре потписала тројица врло талентоваих момака: Андрија Радојевић, Стефан Чубрановић и Огњен Матовић.

Радојевић је рођен 22. 06. 2004. Стигао је из ОКК Крушевац. Висок је 197 центиметара. Други потпис стиже од Стефана Чубрановића, рођеног 11.04.2004. Стиже из КК Петровград Зрењанин. Висок је 198 центиметара, док је трећу приступницу у истом дану ставио и Огњен Матовић рођен 08.08.2004. Поникао је у КК Милешевац из Пријепоља и висок је 195 cm.

Део снаге система КК Црвена звезда је проналажење талентованих кошаркаша, који се уклапају у систем и млађе селекције клуба и касније правилним и постепеним развојем покушавају да се изборе за своје место и у сениорском тиму.  И у наредним данима и током лета КК Црвеназ звезда ће наставити са ојачавањем млађих селекција клуба, како би спремно дочекала почетак нове сезоне, у којој су амбиције клуба као и увек, велике.