Кошаркашице демолирале ОКК Шабац

Кошаркашице Црвене звезде су наставиле да нижу победе, а овога пута црвено-беле су биле убедљиве у Шапцу. У оквиру 3. кола домаћег првенства за кошаркашице, Звезда је убедљиво савладала ОКК Шабац, а коначан резултат био је 91:59.

Кошаркашице су још једном у Шапцу уписале победу, а поред тријумфа, важно је истаћи да је у црвено-белом дресу дебитовала Кристина Топузовић. Шапчанка је недавно потписала уговор са најтрофејнијим женским кошаркашким колективом у Србији, а прве минуте је уписала у свом граду.

Кошаркашице Шапца су у првој четвртини успевале да парирају нашим дамама. Имале су Шапчанке предност и од 6 поена у хали Гимназије, али су је Наумчев и Александра Катанић поништиле. Прва четвртина завршена је нерешеним резултатом 18-18.

Звезда је у наставку у неколико серија сломила Шапчанке. Покушавала је домаћа екипа да се врати у меч, али су и последњи налет кошаркашице Звезде одбиле тројкама Наумчев и Богићевић. На полувреме је Звезда отишла са предношћу од 8 поена, а резултат је био 38:30.

У наставку је Звездина предност константно расла, а и ова четвртина је попут друге припала нашим девојкама. Звезда је пред последњу четвртину имала 25 поена предности, а на семафору је стајало 67-42 за црвено-беле.

Кошаркашице су у наставку рутински меч привеле крају, а тренер Вуковић је пружио шансу свим девојкама. Имале су наше кошаркашице и рекордна 34 поена предности, а по истеку последње секунде, на семафору је стајао резултат 59:91 за девојке из Београда.

Звезда у четвртак гостује у Сарајеву, а у домаћем шампионату ће у четвртом колу дочекује Врбас.